WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

TOP “in de spotlight” met nieuwe hoofdsponsor

Onder grote belangstelling van publiek, spelers en jeugd-leden én onder een stralend zonnetje is op zaterdag 12 september de nieuwe hoofdsponsor van TOP aan de vereniging en belangstellenden voorgesteld. Het bedrijf LITTA verbindt zich voor de komende 2 jaar aan TOP, dat in de afgelopen jaren 5 keer landskampioen in de zaal werd en eveneens 5 keer Europees kampioen.

 

 

Ruud Westerbeek, voorzitter van TOP, heette op het hoofdveld LITTA en haar oprichter Mathijs ter Kuile van harte welkom bij de Sassenheimse korfbalvereniging: “We zijn enorm blij met de betrokkenheid van LITTA bij onze vereniging. Ook binnen onze vereniging streven wij innovatie na en we zien dat LITTA, als innovatief bedrijf, goed aansluit bij onze ambities”. 

 

LITTA oprichter Mathijs ter Kuile: “Mijn eerste kennismaking met TOP en haar leden voelt als een warm bad: ik voel mij direct zeer welkom en ben positief verrast over de sfeer, de mentaliteit en betrokkenheid van TOP. De samenwerking tussen TOP en LITTA geeft ons de mogelijkheid om ons nog jonge bedrijf voor een brede groep “in de spotlight” te zetten. Ons bedrijf is gericht op de toekomst en is een groen en lichtend voorbeeld van duurzaam ondernemerschap”.

 

LITTA produceert een slim fietslampje dat op zonne-energie oplaadt. Het lampje is een duurzaam alternatief én goede oplossing voor een welbekend probleem: reguliere fietslampen gaan snel stuk, raken kwijt of worden gestolen. LITTA levert een lampje dat lang meegaat, zichzelf oplaadt, diefstalproof aan de fiets wordt bevestigd, waterbestendig is en een robuust ontwerp heeft zodat het tegen een stootje kan. Met de wintermaanden in aantocht biedt dit lampje dus een goed alternatief voor reguliere fietslampen en is nu met een mooie pre-order korting al online te bestellen.

 

Peter Kales heeft, als mede-eigenaar van LITTA, de nieuwe hoofdsponsor aangedragen en vindt het een fantastisch product: “Ik ken de ergernis van lampjes die steeds kapot gaan en vindt het fantastisch dat LITTA hiervoor een duurzame oplossing heeft ontwikkeld. Ik zie een mooie samenwerking tussen TOP en LITTA voor de komende jaren”.

 

 

 
Share