WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

September: actiemaand voor jongenswerving

Misschien kun je je de posters nog herinneren met die drie stoere jongens, die korfballen? Een voorbeeld voor de jonge Sassenheimse jongens en die uit de omgeving! Je wilt toch gelijk op korfbal als je deze poster ziet?

 

Onze sport is uniek; het is een gemengde sport! Maar we zien in enkele leeftijdsgroepen ene behoorlijke scheefgroei. Daarom is september uitgeroepen tot jongenswervings-maand!

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

September is de maand, waarin we ons met de hele vereniging inzetten om meer jongens lid van onze club te maken. Dat houdt in dat we alle leden vragen actief op zoek te gaan naar jongens die het leuk zouden vinden om te gaan korfballen bij TOP.

Je kunt deze jongen meenemen naar de training, die we hiervoor hebben aangewezen. Je kunt hieronder de data en tijden van de geselecteerde trainingen zien!

 

Wat heb jij er aan?

Het belangrijkste is, dat jij dan altijd met (andere) jongens kunt korfballen! Maar daarnaast belonen we jou ook, als jij in de actiemaand een jongen lid maakt! Als jou dat lukt, krijg jij een leuke TOP-gadget van ons en je kunt ook jouw vriend blij maken, want ook hij krijgt dit leuke presentje. En als er iemand is, die meerdere jongens lid kan maken, dan wacht er een extra leuke verrassing voor jou! Dus aan de slag en vraag al jouw vrienden mee naar de training!

 

Actietrainingen

De actietrainingen zijn verweven met de reguliere groepstrainingen per letter. We vinden het fijn, als je van te voren even meldt dat je een vriendje mee neemt bij je trainer én via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

5 jaar   zaterdag   10-11 uur
6-7 jaar   dinsdag   17-18 uur
8 jaar   dinsdag   17-18 uur
9 jaar   dinsdag   18-19 uur
10 jaar en ouder   in overleg met de trainers    

 

 

Op 1 oktober maken we de balans op; wie van jullie zorgt voor de meeste nieuwe jongens?

Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Share