WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

Herinnering Buitengewone Algemene Leden Vergadering 21 september 2020 i.v.m. naamswijziging

 

Zoals al eerder op de website gemeld, vindt de BALV plaats op maandag 21 september om 20.00 uur in de Peter Kales lounge en mogelijk ook digitaal. In verband met Corona vragen we alle leden om zich aan te melden voor deze BALV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we indien nodig een verdeling kunnen maken tussen de fysieke locatie en digitaal.

 

De agenda ziet er als volgt uit:

 

1. Opening vergadering

2. Ingekomen stukken en mededelingen

3. Wijziging statuten i.v.m. naamswijziging

4. Rondvraag

5. Sluiting

 

De stukken kunnen worden opgevraagd bij het secretariaat, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zullen minimaal een week voor de BALV beschikbaar zijn.

Ieder gewoon lid van de vereniging heeft stemrecht. Het bestuur verwijst hierbij naar artikel 15 van de statuten.

 

Toelichting op de agenda:

 

Ad 3: Deze BALV heeft als enige inhoudelijke agendapunt de statutenwijziging i.v.m. de naamswijziging. In tegenstelling tot eerdere keren werd op 20 augustus jl. duidelijk dat het KNKV niet meer meewerkt aan het hanteren van de nieuwe naam, vooruitlopend op de formele naamswijziging via de ALV, statutenwijziging en inschrijving in KvK. Om die reden heeft het bestuur besloten om vooruitlopend op de reguliere ALV eind september of in oktober, deze aparte BALV i.v.m. de naamwijziging te houden. Op deze manier wil het bestuur zeker stellen dat de naamswijziging alsnog formeel zo snel mogelijk wordt doorgevoerd en het KNKV deze ook hanteert bij de start van de Korfbal League.

Vanwege deze gewijzigde procedure van het KNKV, ziet ook de statutenwijziging er anders uit dan voorheen. Met deze BALV wordt voorgesteld de statuten zodanig te wijzigen dat het bestuur de bevoegdheid krijgt om met een bestuursbesluit een sponsornaam aan de naam TOP toe te voegen. De eerstvolgende algemene ledenvergadering dient dat bestuursbesluit vervolgens te bekrachtigen.

 

Share