Sponsoring

 

Stem op TOP tijdens de Rabo Club Support actie

Ook dit jaar doet TOP/LITTA weer mee met de Rabo Club Support actie. Leden van de Rabobank kunnen 3 stemmen uitbrengen op een vereniging naar keuze. Van 4 tot 25 oktober kunnen leden van de bank stemmen op de deelnemende clubs. Stemmen gaat via de Rabo Bankieren App! Ben je nog geen lid van de Rabobank? Registreer je dan gratis via de Rabo app. Daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club!

Lees meer...

September en Oktober: TOP/LITTA actiemaanden

Beste TOPpers, ondernemers en vrienden van TOP/LITTA. Graag kijk ik samen met u vooruit naar het nieuwe seizoen, waarin we gelukkig weer redelijk terug naar het nieuwe normaal kunnen, ook op sportief gebied. Vooruit kijken met The New Wave naar de sportieve uitdagingen, maar ook naar wat wij als Commerciële Commissie willen doen om de club ook financieel te laten renderen. Centraal daarin staat het woord actie om zo met elkaar de gewenste reacties te krijgen.

Lees meer...

Doe weer mee met de TOP Online Bingo

Hallo TOPPERSSS!

Nu de veldcompetitie niet van start zal gaan, moeten we helaas creatief omgaan met de dingen die nog wel kunnen. De Feestcommissie van TOP/LITTA organiseert daarom wederom een online bingo! Deze bingo zal plaatsvinden op zaterdagavond 19 juni om 19.30. 

De prijzenpot zal weer goed gevuld worden. We steunen ook in deze editie weer de lokale ondernemers. 

Lees meer...

Tete a Tete actie gelukkig weer een groot succes! En de prijswinnaars zijn …

Na de mislukte actie vorig jaar waarbij we zo’n 20.000 Tete a Tete potjes hebben moeten weggeven door de corona, is dit jaar de actie succesvol geweest. Veel scholen en korfbalverenigingen hebben mee gedaan en meer verkocht dat ooit tevoren.

Lees meer...

TÊTE-A-TÊTE actie voor bedrijven

TOP/LITTA organiseert ook dit jaar weer de Tête-à-Tête actie voor bedrijven. Deze prachtige schalen met narcissen zijn gemaakt door onze vrijwilligers. Eind december hebben we ruim 100.000 bollen geplant, die nu in de koelcel staan om de behandeling af te maken. Op deze manier zijn de bollen dusdanig geprogrammeerd dat ze met Pasen in bloei staan. Binnen of buiten, haal het voorjaar in huis! 

Lees meer...

L.J. Sport blijft bereikbaar !!

Richard Landwehr Johan van onze belangrijke kleding sponsor L.J. Sport heeft ons bevestigd dat zijn winkel en de TOP-shop bereikbaar blijft via internet.

Lees meer...

Reminder contributies Club van 100

Contributie

 

Ter informatie: omstreeks 28 december a.s. worden de contributies van de Club van 100 automatisch geïncasseerd.

TOP online Bingo info

Hallooo toppers, wat fantastisch om te zien hoeveel bingo boekjes er besteld zijn! Wij zijn enorm blij dat het zo’n groot succes is geworden. Er zijn maar liefst 355 bingo boekjes verkocht!! Hierbij hebben jullie de club gesteund maar ook de ondernemers die bij TOP betrokken zijn.

Lees meer...

IJsbeerknuffel actie gesloten

Nu is het dan toch echt beeindigd. Meer dan 200 knuffels zijn besteld en een groot deel ervan al afgeleverd. 

Lees meer...

De gerookte zalm clubactie van de Bollenstreek

Terwijl de Sint weer naar warme oorden is vertrokken doet de Kerstman zijn intrede. Met de wetenschap dat uitgebreid dineren buiten de deur helaas niet haalbaar is, mogen we zelf aan de slag om te genieten van een heerlijk kerstmaal.

Lees meer...

Laatste TOP mondkapjes de deur uit ?

Inmiddels hebben al aardig wat toppers een mooi TOP mondkapje in huis. Maar we zijn er nog niet doorheen. Dus ... we hebben de prijs verlaagd en doen nog maar eens een oproep aan iedereen die er nog geen heeft.  

Lees meer...

IJsbeerknuffel actie verlengd!

Dat ICE veel fans had, wisten we natuurlijk wel. Maar dat er zó veel TOPpers ook een ijsbeerknuffel wilden hebben voor thuis ... Daar zijn we echt een beetje stil van! Inmiddels hebben al 170 ijsbeerknuffels een nieuw “warm” thuis gevonden! Een waanzinnig mooi aantal, dus heel veel dank aan iedereen die TOP hiermee heeft gesteund en nu thuis zo’n heerlijk zachte knuffel heeft!

Lees meer...

Geef je medewerkers een LITTA

Met deze duurzame actie zetten we onze hoofdsponsor en uw medewerkers graag even in het licht. LITTA is het ideale relatie geschenk voor iedere organisatie die geeft om de veiligheid van medewerkers en relaties. Dus bent u ook even klaar met pennen, blikopeners en paraplu’s dan is de LITTA voorzien van u eigen logo het ultieme alternatief.

Lees meer...

TOP online Bingo

Hallo TOPPERSSS!

Door de coronamaatregelen die op dit moment van kracht zijn kunnen wij helaas niet meer met elkaar gezellig een potje korfbal kijken. Dit is vervelend voor ons als korfballiefhebbers, maar ook vervelend voor TOP/LITTA als vereniging.  

Om in deze vreemde tijden zowel de club te steunen als iets leuks te organiseren voor haar leden, organiseert De Feestcommissie van TOP/LITTA op zaterdagavond 19 december om 19.30 een online bingo via het YouTubekanaal van TOP/LITTA. Deze avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan onze eigen Nick Vink!

Lees meer...

Sponsoring bij TOP

Een explosief groeiend aantal mensen geniet van sport, actief of passief, individueel of in teamverband, recreatief of op topniveau. Sport ontstrest, sport is gezond, sport is vrijetijdsbesteding nr.1, sport verbroedert, sport is mooi, spannend, sexy en voor miljarden het meest geliefde kijkspel, langs de lijn of op TV. Deze kwalitatieve en kwantitatieve eigenschappen verklaren de sterk toegenomen belangstelling van de commercie voor sport in het algemeen en sportsponsoring in het bijzonder. In ruil voor op geld waardeerbare ondersteuning maakt een bedrijf of instelling gebruik van veelzijdige communicatiemogelijkheden die een vereniging biedt. Sponsoren profiteren van grote naamsbekendheid, in het algemeen of onder een specifieke doelgroep, gekoppeld aan een sportief imago. Men heeft de mogelijkheid relaties en klanten te ontvangen in een ontspannen omgeving bij sportevenementen. Men creëert een hechtere band met en tussen personeelsleden. Sporters en supporters associëren naam en boodschap met eigenschappen als schoonheid, kracht, dynamiek, emotie, etc. TOP in Sassenheim biedt voldoende mogelijkheden voor sportsponsoring. Bovendien bereik je een grote groep mensen: direct contact met de honderden korfbal- en tennis leden van TOP, met daarbij de nodige aanhang in de vorm van toeschouwers, ouders etc. En dat gedurende het gehele jaar.

In de media wordt daarbij de nodige aandacht besteed aan onze club vanwege de sportieve prestaties van de verschillende teams of andere activiteiten die georganiseerd worden door onze vereniging. De club geniet niet alleen van aandacht in de regionale en landelijke kranten, maar ook lokale TV en radio. Daarnaast is TOP online nadrukkelijk aanwezig. De diverse social media hebben duizenden volgers en live uitzending van wedstrijden trekt nog eens duizenden nationale en internationale kijkers.

Reclamebanner zaal

In sporthal De Korf bieden wij reclamebanners aan van 3 bij 2 meter. Uw eigen boodschap hangt dan in onze sporthal, onder andere tijdens de Korfbal League wedstrijden van TOP 1 waar gemiddeld 500+ mensen aanwezig zijn. Tevens krijgt u elke wedstrijd exposure door onze eigen livestream.

Reclamebord veld

Rondom het hoofdveld van ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord. TOP 1 speelt hier haar thuiswedstrijden en door de weeks wordt het veld gebruikt door onze tennissende leden.

Onder het scorebord op ons hoofdveld is er ook een mogelijkheid om reclame te maken voor uw organisatie. Uw bord trekt de aandacht wanneer het publiek én de sporters de score of resterende tijd waarnemen.

Naast de reclameborden is er ook een mogelijkheid om een winddoek van 20 m2 op te hangen in onze hekken rondom het hoofdveld. Grootse exposure voor uw bedrijf!

Livestream

Een prachtige sponsormogelijkheid bij TOP is de sponsoring in onze livestream. Elke wedstrijd van TOP 1 en 2 in de zaal wordt live uitgezonden. Dit zorgt jaarlijks voor meer dan 100.000 views van korfbal- en sportliefhebbers vanuit binnen en buitenland. Het is mogelijk om uw logo in beeld te brengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen commercial uit te zenden via de stream. Per wedstrijd bestaat er daarnaast nog om speciale aandacht te krijgen als wedstrijdbal sponsor.

Narrowcasting

Op meerdere televisies in onze beneden en boven kantine kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te adverteren. U kunt uw eigen advertentie of filmpje tonen gedurende het hele jaar dat de kantines worden gebruikt. Daarnaast is er een mogelijkheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op groot scherm, waar uw advertentie wordt getoond naast live televisie.

Programmaboekje

Tijdens de thuiswedstrijden van TOP 1 in de zaal bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren in ons digitale programmaboekje. Uw advertentie kan in verschillende formaten worden getoond. Het digitale programma boekje is openbaar beschikbaar voor alle liefhebbers.

Website & social media

Op deze website bieden wij ruimte aan om uw bedrijf te tonen. Honderden lieffhebbers per dag volgen het club nieuws op de website. Zowel op de homepage als op andere veel gebruikte pagina's is er ruimte voor uw banner. Extra aandacht kan geschonken worden via de social media kanalen van TOP. Zo kunt u via de verschillende kanalen aandacht voor uw bedrijfs boodschap.  

Teamsponsor

Uw logo op shirts, pakken en tassen van een TOP team zorgt, afhankelijk van welk team u sponsort, voor exposure in de regio en in heel Nederland. Foto’s van de teams, in tenue, worden geplaatst in regionale en landelijke kranten bij het behalen van een (Nederlands) kampioenschap. Natuurlijk zijn er veel foto’s van de teams op onze website te bekijken en worden deze verspreid via social media..

Club van 100

Iedereen die TOP een warm hart toedraagt, kan lid worden van de Club van 100. Vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, vaders, moeders, buren etc. Ook bedrijven kunnen lid worden. Meer informatie hierover is te vinden op deze Club van 100 pagina  

TOP Business Club

TOP heeft een levendige Business Club met op dit moment zo'n 50 actieve ondernemers als lid. Jaarlijks worden diverse evenementen georganiseerd zoals netwerkbuffetten rondom wedstrijden, diverse bedrijfsbezoeken en een Business event met inspirerende sprekers.

Indien u geinteresseerd bent in een lidmaatschap neem dan even contact op met de organisatie, stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bekijk hier alvast de leden.