Sponsoring

 

Sponsoring bij TOP

Een explosief groeiend aantal mensen geniet van sport, actief of passief, individueel of in teamverband, recreatief of op topniveau. Sport ontstrest, sport is gezond, sport is vrijetijdsbesteding nr.1, sport verbroedert, sport is mooi, spannend, sexy en voor miljarden het meest geliefde kijkspel, langs de lijn of op TV. Deze kwalitatieve en kwantitatieve eigenschappen verklaren de sterk toegenomen belangstelling van de commercie voor sport in het algemeen en sportsponsoring in het bijzonder. In ruil voor op geld waardeerbare ondersteuning maakt een bedrijf of instelling gebruik van veelzijdige communicatiemogelijkheden die een vereniging biedt. Sponsoren profiteren van grote naamsbekendheid, in het algemeen of onder een specifieke doelgroep, gekoppeld aan een sportief imago. Men heeft de mogelijkheid relaties en klanten te ontvangen in een ontspannen omgeving bij sportevenementen. Men creëert een hechtere band met en tussen personeelsleden. Sporters en supporters associëren naam en boodschap met eigenschappen als schoonheid, kracht, dynamiek, emotie, etc. TOP in Sassenheim biedt voldoende mogelijkheden voor sportsponsoring. Bovendien bereik je een grote groep mensen: direct contact met de honderden korfbal- en tennis leden van TOP, met daarbij de nodige aanhang in de vorm van toeschouwers, ouders etc. En dat gedurende het gehele jaar.

In de media wordt daarbij de nodige aandacht besteed aan onze club vanwege de sportieve prestaties van de verschillende teams of andere activiteiten die georganiseerd worden door onze vereniging. De club geniet niet alleen van aandacht in de regionale en landelijke kranten, maar ook lokale TV en radio. Daarnaast is TOP online nadrukkelijk aanwezig. De diverse social media hebben duizenden volgers en live uitzending van wedstrijden trekt nog eens duizenden nationale en internationale kijkers.

Fruit in de basis bij jeugdteams - 2e helft veld

In vervolg op de zaal en na een aantal weken meivakantie gaan we ook tweede helft veld weer door met ‘fruit in de basis’ voor de jeugdteams. Het fruit is elke zaterdag voor twee teams die thuis spelen. Door Corona is het schema in de zaal wat op zijn kop gezet. We hebben de teams gekozen die nog geen twee keer in het schema hebben gestaan.

Lees meer...

Club van 100 Vrijmibo

Ook het bestuur van de Club van 100 is na de stille Coronaperiode weer opgestart. Zo'n nieuwe start vraagt om een feestje, voor en door de Club van 100 leden. Het is de Club van 100 VRIJMIBO geworden. Hiervoor is vrijdag 3 Juni geprikt, vanaf 17.00 uur, voor alle Club van 100 leden met partner. Zet deze datum alvast in je agenda. We gaan het gezellig maken met een drankje, regelen catering en zijn nog aan het kijken naar eventueel een extra activiteit. Tijdens dit feestje zal de verloting van het wildweekend uiteraard niet ontbreken.

Laat ons even of je er bij kunt zijn, een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarin je aangeeft wie er komen is hiervoor voldoende. 

 

Fijn dat het weer kan, we hebben jullie gemist, tot 3 Juni.

 

Bestuur Club van 100.

 

 

 

 

TOP Schoolkorfbal 2022

Op zaterdag 4 juni aanstaande is het jaarlijkse TOP schoolkorfbaltoernooi. Dit jaar gesponsord door de Club van 100. We zouden het erg leuk vinden als uw kind ook mee doet.  Heeft uw kind op 4 juni nog geen plannen en vindt hij of zij het ook leuk om samen met de klasgenoten actief bezig te zijn, houd deze datum dan alvast vrij. Later volgt meer informatie over de inschrijving, hou hiervoor deze website in de gaten.

Mocht u nu al vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaterdagavond Business Club

Beste leden van de TOP/LITTA Business Club,

Soms zit het even tegen…

 

Lees meer...

Tete-a-Tete : Bestel een of meer schalen

Onze jaarlijkse Tete-a-Tete actie is weer los gebarsten. En ook dit jaar zijn ze er weer en te bestellen: de Tete-a-Tete schalen. De schalen vol met de narcisjes zijn populair, en de hoeveelheid eindig, Dus op=op. Bestel snel en ze staan met Pasen op tafel.

Lees meer...

Tete-a-Tete voor mijn club

Beste ouders, opa’s en oma’s, andere familieleden en bekenden, ook dit jaar organiseren we weer de Tete-a-Tete actie in de weken voor Pasen. De afgelopen maanden heeft een grote groep vrijwilligers tienduizenden potjes met narcisjes geplant, over een paar weken zetten we ze in de kas, met de Pasen staan ze dan in bloei. Onze jeugd kan ze gaan verkopen vanaf 15 maart t/m 8 april. De opbrengst is voor de club, TOPkamp, speelmaterialen, toernooien, bussen, etc.

Lees meer...

TOP Business Club

TOP heeft een levendige Business Club met op dit moment zo'n 50 actieve ondernemers als lid. Jaarlijks worden diverse evenementen georganiseerd zoals netwerkbuffetten rondom wedstrijden, diverse bedrijfsbezoeken en een Business event met inspirerende sprekers.

Indien u geinteresseerd bent in een lidmaatschap neem dan even contact op met de organisatie, stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bekijk hier alvast de leden.

Reclamebanner zaal

In sporthal De Korf bieden wij reclamebanners aan van 3 bij 2 meter. Uw eigen boodschap hangt dan in onze sporthal, onder andere tijdens de Korfbal League wedstrijden van TOP 1 waar gemiddeld 500+ mensen aanwezig zijn. Tevens krijgt u elke wedstrijd exposure door onze eigen livestream.

Reclamebord veld

Rondom het hoofdveld van ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord. TOP 1 speelt hier haar thuiswedstrijden en door de weeks wordt het veld gebruikt door onze tennissende leden.

Onder het scorebord op ons hoofdveld is er ook een mogelijkheid om reclame te maken voor uw organisatie. Uw bord trekt de aandacht wanneer het publiek én de sporters de score of resterende tijd waarnemen.

Naast de reclameborden is er ook een mogelijkheid om een winddoek van 20 m2 op te hangen in onze hekken rondom het hoofdveld. Grootse exposure voor uw bedrijf!

Livestream

Een prachtige sponsormogelijkheid bij TOP is de sponsoring in onze livestream. Elke wedstrijd van TOP 1 en 2 in de zaal wordt live uitgezonden. Dit zorgt jaarlijks voor meer dan 100.000 views van korfbal- en sportliefhebbers vanuit binnen en buitenland. Het is mogelijk om uw logo in beeld te brengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen commercial uit te zenden via de stream. Per wedstrijd bestaat er daarnaast nog om speciale aandacht te krijgen als wedstrijdbal sponsor.

Programmaboekje

Tijdens de thuiswedstrijden van TOP 1 in de zaal bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren in ons digitale programmaboekje. Uw advertentie kan in verschillende formaten worden getoond. Het digitale programma boekje is openbaar beschikbaar voor alle liefhebbers.

Narrowcasting

Op meerdere televisies in onze beneden en boven kantine kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te adverteren. U kunt uw eigen advertentie of filmpje tonen gedurende het hele jaar dat de kantines worden gebruikt. Daarnaast is er een mogelijkheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op groot scherm, waar uw advertentie wordt getoond naast live televisie.

Website & social media

Op deze website bieden wij ruimte aan om uw bedrijf te tonen. Honderden lieffhebbers per dag volgen het club nieuws op de website. Zowel op de homepage als op andere veel gebruikte pagina's is er ruimte voor uw banner. Extra aandacht kan geschonken worden via de social media kanalen van TOP. Zo kunt u via de verschillende kanalen aandacht voor uw bedrijfs boodschap.  

Teamsponsor

Uw logo op shirts, pakken en tassen van een TOP team zorgt, afhankelijk van welk team u sponsort, voor exposure in de regio en in heel Nederland. Foto’s van de teams, in tenue, worden geplaatst in regionale en landelijke kranten bij het behalen van een (Nederlands) kampioenschap. Natuurlijk zijn er veel foto’s van de teams op onze website te bekijken en worden deze verspreid via social media..

Club van 100

Iedereen die TOP een warm hart toedraagt, kan lid worden van de Club van 100. Vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, vaders, moeders, buren etc. Ook bedrijven kunnen lid worden. Meer informatie hierover is te vinden op deze Club van 100 pagina