Sponsoring

 

Sponsoring bij TOP

Een explosief groeiend aantal mensen geniet van sport, actief of passief, individueel of in teamverband, recreatief of op topniveau. Sport ontstrest, sport is gezond, sport is vrijetijdsbesteding nr.1, sport verbroedert, sport is mooi, spannend, sexy en voor miljarden het meest geliefde kijkspel, langs de lijn of op TV. Deze kwalitatieve en kwantitatieve eigenschappen verklaren de sterk toegenomen belangstelling van de commercie voor sport in het algemeen en sportsponsoring in het bijzonder. In ruil voor op geld waardeerbare ondersteuning maakt een bedrijf of instelling gebruik van veelzijdige communicatiemogelijkheden die een vereniging biedt. Sponsoren profiteren van grote naamsbekendheid, in het algemeen of onder een specifieke doelgroep, gekoppeld aan een sportief imago. Men heeft de mogelijkheid relaties en klanten te ontvangen in een ontspannen omgeving bij sportevenementen. Men creëert een hechtere band met en tussen personeelsleden. Sporters en supporters associëren naam en boodschap met eigenschappen als schoonheid, kracht, dynamiek, emotie, etc. TOP in Sassenheim biedt voldoende mogelijkheden voor sportsponsoring. Bovendien bereik je een grote groep mensen: direct contact met de honderden korfbal- en tennis leden van TOP, met daarbij de nodige aanhang in de vorm van toeschouwers, ouders etc. En dat gedurende het gehele jaar.

In de media wordt daarbij de nodige aandacht besteed aan onze club vanwege de sportieve prestaties van de verschillende teams of andere activiteiten die georganiseerd worden door onze vereniging. De club geniet niet alleen van aandacht in de regionale en landelijke kranten, maar ook lokale TV en radio. Daarnaast is TOP online nadrukkelijk aanwezig. De diverse social media hebben duizenden volgers en live uitzending van wedstrijden trekt nog eens duizenden nationale en internationale kijkers.

Steun TOP met jouw klantenkaart bij de Vomar

Doe jij (of doen je ouders) boodschappen bij de Vomar, dan kun je heel eenvoudig de kas van TOP spekken. Dat doe je door jouw Klant-is-Koning kaart te koppelen aan TOP en jouw kaart te laten scannen bij de kassa als je boodschappen doet. Het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5%* van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan onze club.

Lees meer...

Recordbedrag dankzij Rabo Clubsupport actie

Op 6 november reikte Olaf Dannijs van Rabobank Bollenstreek een cheque van bijna €1.400,- uit aan Karin en Ruud. Sinds een aantal jaar doet TOP/LITTA mee aan deze actie, waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen op 3 clubs naar keuze. 

Lees meer...

Reminder contributies Club van 100

Contributie

Ter informatie: omstreeks 29 oktober a.s. worden de contributies van de Club van 100 automatisch geïncasseerd.

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 25 oktober 2021

Het bestuur nodigt alle (buitengewone) leden, waaronder uiteraard inbegrepen de erevoorzitters , ereleden, leden van verdienste en donateurs uit voor het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering op maandag 25 oktober om 20.00 uur.

Lees meer...

Stem op TOP tijdens de Rabo Club Support actie

Ook dit jaar doet TOP/LITTA weer mee met de Rabo Club Support actie. Leden van de Rabobank kunnen 3 stemmen uitbrengen op een vereniging naar keuze. Van 4 tot 25 oktober kunnen leden van de bank stemmen op de deelnemende clubs. Stemmen gaat via de Rabo Bankieren App! Ben je nog geen lid van de Rabobank? Registreer je dan gratis via de Rabo app. Daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club!

Lees meer...

TOP Business Club

TOP heeft een levendige Business Club met op dit moment zo'n 50 actieve ondernemers als lid. Jaarlijks worden diverse evenementen georganiseerd zoals netwerkbuffetten rondom wedstrijden, diverse bedrijfsbezoeken en een Business event met inspirerende sprekers.

Indien u geinteresseerd bent in een lidmaatschap neem dan even contact op met de organisatie, stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bekijk hier alvast de leden.

Reclamebanner zaal

In sporthal De Korf bieden wij reclamebanners aan van 3 bij 2 meter. Uw eigen boodschap hangt dan in onze sporthal, onder andere tijdens de Korfbal League wedstrijden van TOP 1 waar gemiddeld 500+ mensen aanwezig zijn. Tevens krijgt u elke wedstrijd exposure door onze eigen livestream.

Reclamebord veld

Rondom het hoofdveld van ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord. TOP 1 speelt hier haar thuiswedstrijden en door de weeks wordt het veld gebruikt door onze tennissende leden.

Onder het scorebord op ons hoofdveld is er ook een mogelijkheid om reclame te maken voor uw organisatie. Uw bord trekt de aandacht wanneer het publiek én de sporters de score of resterende tijd waarnemen.

Naast de reclameborden is er ook een mogelijkheid om een winddoek van 20 m2 op te hangen in onze hekken rondom het hoofdveld. Grootse exposure voor uw bedrijf!

Livestream

Een prachtige sponsormogelijkheid bij TOP is de sponsoring in onze livestream. Elke wedstrijd van TOP 1 en 2 in de zaal wordt live uitgezonden. Dit zorgt jaarlijks voor meer dan 100.000 views van korfbal- en sportliefhebbers vanuit binnen en buitenland. Het is mogelijk om uw logo in beeld te brengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen commercial uit te zenden via de stream. Per wedstrijd bestaat er daarnaast nog om speciale aandacht te krijgen als wedstrijdbal sponsor.

Programmaboekje

Tijdens de thuiswedstrijden van TOP 1 in de zaal bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren in ons digitale programmaboekje. Uw advertentie kan in verschillende formaten worden getoond. Het digitale programma boekje is openbaar beschikbaar voor alle liefhebbers.

Narrowcasting

Op meerdere televisies in onze beneden en boven kantine kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te adverteren. U kunt uw eigen advertentie of filmpje tonen gedurende het hele jaar dat de kantines worden gebruikt. Daarnaast is er een mogelijkheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op groot scherm, waar uw advertentie wordt getoond naast live televisie.

Website & social media

Op deze website bieden wij ruimte aan om uw bedrijf te tonen. Honderden lieffhebbers per dag volgen het club nieuws op de website. Zowel op de homepage als op andere veel gebruikte pagina's is er ruimte voor uw banner. Extra aandacht kan geschonken worden via de social media kanalen van TOP. Zo kunt u via de verschillende kanalen aandacht voor uw bedrijfs boodschap.  

Teamsponsor

Uw logo op shirts, pakken en tassen van een TOP team zorgt, afhankelijk van welk team u sponsort, voor exposure in de regio en in heel Nederland. Foto’s van de teams, in tenue, worden geplaatst in regionale en landelijke kranten bij het behalen van een (Nederlands) kampioenschap. Natuurlijk zijn er veel foto’s van de teams op onze website te bekijken en worden deze verspreid via social media..

Club van 100

Iedereen die TOP een warm hart toedraagt, kan lid worden van de Club van 100. Vrienden, vriendinnen, opa's, oma's, vaders, moeders, buren etc. Ook bedrijven kunnen lid worden. Meer informatie hierover is te vinden op deze Club van 100 pagina