G-korfbal

 

Wil jij ook mee doen? Laat het dan weten aan het g-korfbal begeleidingsteam, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Club nieuws

G-korfballers spelen eerste wedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 15 oktober om 10.15 uur spelen onze G-korfballers hun eerste wedstrijd van het seizoen. Al enkele tijd zijn ze hard aan het trainen en nu is het tijd voor een wedstrijd. Deze zal gespeeld worden tegen een samengesteld team van toppers.

Dus komt allen kijken en moedig ze aan!

G-korfballers spelen eerste wedstrijd

Zaterdag 11 juni was de dag.

De eerste wedstrijd van het G-korfbal team van TOP/LITTA. Al enige tijd werd er naar deze wedstrijd toe geleefd. Na de wedstrijdbespreking en de uitgebreide warming-up stond er een gelegenheidsteam van TOP klaar als tegenstander.

Scheidsrechter Eric de Vos had de touwtjes strak in handen om deze spannende wedstrijd tot een goed einde te leiden. De wedstrijd ging ook alle kanten op met twee teams die aan elkaar gewaagd waren. Dit resulteerde dan ook in een spannende slotfase met als eindstand 11-11. Maar de strafworpen werden daarna met 3-2 gewonnen door de G-Korfballers.

Al met al een fantastisch dag en een mooie afsluiting van het seizoen.

Alle vrijwilligers, spelers, scheidsrechter, coaches en vooral ook de supporters bedankt voor deze fantastische dag!

G-korfballers spelen eerste wedstrijd

Op zaterdag 11 juni om 10.15 uur zullen de G-korfballers van TOP hun eerste wedstrijd spelen. Al enkele jaren zijn ze hard aan het trainen en nu is het tijd voor een wedstrijd. Deze zal gespeeld worden tegen een samengesteld team van toppers. 
Dus komt allen kijken en moedig ze aan!