Vereerd, maar ongemakkelijk

Tijdens de ALV werd ik behoorlijk verrast doordat ik door voorzitter Ruud werd toegesproken en benoemd werd tot Lid van Verdienste.

Dat voelde enigszins ongemakkelijk en mijn speech als reactie was dan ook niet al te briljant ... Natuurlijk ben ik vereerd, en stiekem best een beetje trots op wat we de afgelopen 13 jaar met de Commerciële Commissie hebben bereikt, en als voorzitter mocht ik daar een rol in spelen, maar het is natuurlijk een teamprestatie!

Dus dank de TOPpers van de CC; aan de oudgedienden Peter Winter, Ruud Westerbeek, Gerco Westerbeek, Erik de Vos, Henri Holster, Annette Merks en Henk van Ewijk. En aan Karin Heppener, Nico Helmus, Wessel van Noort, John de Bruin en opvolger Peter Steenbergen.

We zijn ook heel erg geholpen door de fantastische prestaties van onze selectie. Door hun promotie naar de League konden we de Business Club bedenken en opzetten. Door hun landskampioenschappen konden we veel en grote sponsoren binnenhalen. En ook hun support bij de veilingen is TOP. Dus ook grote dank aan hen.
Mijn ongemak komt ook voort uit het feit dat ik ongelooflijk veel respect heb voor al die vrijwilligers die veel van hun vrije tijd besteden aan onze mooie club: de trainer/coaches; de toppers die een week zomervakantie opofferen voor ons fenomenale TOP-kamp; de bar- en keukenvrijwillgers; de technische crew en al die anderen vrijwilligers. TOP is groots in vrijwilligers en dat raakt me elke keer weer. Mij past hierin bescheidenheid en daarom zou ik iedere vrijwilliger tot Lid van Verdienste willen benoemen.
Maar gelukkig leer ik steeds beter van mijn vrouw gewoon “dank je wel" te zeggen ... Dus: dank  bestuur, dank ALV. Ik ben dankbaar en vereerd. En hoop nog lang bij de club betrokken - en vrijwilliger - te zijn. Maar ff iets minder intensief :-)

RVD19110900633.jpg