Trainingen en wedstrijden komende weken

Aanstaande zaterdag 12 oktober is voor de meeste ploegen al weer de laatste competitiewedstrijd van de eerste helft veld. Voor de meeste ploegen begint pas zes weken later, op zaterdag 23 november, de zaalcompetitie weer.

De meeste ploegen hebben op zaterdag 9 of zaterdag 16 november een oefenwedstrijd in de zaal. Hou daar alvast rekening mee!

Qua trainingen is het advies om in elk geval de komende twee weken  tot aan de herfstvakantie nog lekker buiten door te trainen. Dus ook in de week na de laatste competitiewedstrijd van 14-18 oktober nog lekker buiten trainen!

In de week van de herfstvakantie (21-25 oktober), is het dan waarschijnlijk verstandig niet te trainen. De week erna is een keuze. Of nog een weekje buiten of gewoon even twee weken achter elkaar niet trainen. Vanaf maandag 4 november gaan alle ploegen dan weer binnen trainen.

RVD19110900607.jpg