‘Simply the Best’: Simpel kiest voor TOP

Wij zijn trots te kunnen melden dat sinds dit seizoen de naam van Simpel.nl op de shirts van onze B-selectie zal prijken.

Afgesproken met Simpel is dat een deel van de sponsorgelden wordt besteed aan versterking van ons vrijwilligersbeleid, een zeer belangrijke voorwaarde voor deze sponsor.

Naast de sponsoring van 16 B1-teams die in de zaal Hoofdklasse uitkomen, verzorgt Simpel.nl ook acties voor andere korfballers en clubs. Onder de noemer ‘Simply the best’ zullen we acties voorbij zien komen voor jeugd, voor coaches, voor supporters en voor clubs in het algemeen. Met behulp van Simpel.nl ambassadeurs Mick Snel en Jet Hendriks.

Uiteraard zullen wij steeds aandacht geven aan deze (win-)acties, welke altijd via de website en/of social media kanalen (facebooken Instagram) van korfbal.nl worden gepubliceerd.

RVD19111600927.jpg

RVD19111600919.jpg