Oefenprogramma zaal

Zoals ook in mijn bericht eind augustus (oefenprogramma eerste helft veld) vermeld werd, is het de intentie van TOP om 3 keer per jaar voor alle jeugdteams een oefenwedstrijd te regelen. Nu de zaalcompetitie eraan begint te komen is het tijd voor ronde 2.

Alle jeugdteams spelen een oefenwedstrijd op 9 of 16 november (en in enkele gevallen op beide dagen). Dit is al eerder vermeld in het TCJeugd nieuws en het exacte programma is al enige tijd te vinden in het normale team/week programma.

Wellicht ten overvloede, maar hier voor de zekerheid nogmaals de zaken waar rekening mee gehouden dient te worden.

• De wedstrijden zijn te vinden in het normale programma op de website (en niet in de KNKV app).
  • Coaches/Scheidsrechters: De zaalruimte is beperkt en we willen niet uitlopen. Voor iedere wedstrijd is voldoende tijd ingepland, maar mocht je onverhoopt later beginnen, zorg dan dat de wedstrijd uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de volgende wedstrijd stopt.
  • Voor de uitwedstrijden moeten teams zelf regelen wie er rijd (regel dit nu al).
  • Afmelden voor een oefenwedstrijd gaat op dezelfde manier als bij een competitiewedstrijd.

Wij wensen iedereen veel plezier.

Namens de TC Jeugd,

RVD19110900695.jpg