Wedstrijdverslagen

Juniorenraad en technische commissies

In het TC Jeugd nieuws van 19 september was al te lezen dat we vier nieuwe leden hebben binnen de Techniche Commissie Jeugd.

De TC Jeugd houdt zich bezig met alle teams van de A3 en lager. De Techniche Commissie Topsport is verantwoordelijke voor de A1 en A2. Beide technische commissies zijn verantwoordelijk voor de teamindelingen, trainers en trainingstijden. 

 

Voor de junioren wilden we weer structurele aandacht voor sociale activiteiten. Als bestuur zijn we blij dat er vanuit de TC Jeugd initiatief is genomen om de Juniorenraad op sterkte te brengen onder leiding van Jasper Westerbeek. Robin Ippel zal ook zitting nemen in de juniorenraad. De juniorenraad bestaat naast Jasper en Robin ook uit afgevaardigden uit elk juniorenteam en de trainers van de A-teams. De bedoeling is vooral om de junioren met passende (neven)activiteiten door en voor de junioren te betrekken en betrokken te houden bij de vereniging. Beide technische commissies blijven daarnaast voor de junioren teams doen wat ze al deden. 

 

Tot slot was er bij de Technische Commissie senioren een vacature ontstaan door het stoppen van Tjalling. We zijn erg blij dat Corné Tiggelman bereid is om de rol van voorzitter van deze commissie op zich te nemen. Deze Technische Commissie senioren is verantwoordelijk voor TOP 3 tot en met 12. Veel wordt door de senioren teams zelf geregeld. De Technische Commissie senioren zorgt waar nodig voor de coördinatie van of beslissingen over de teamindelingen, trainers en trainingstijden en onderhoudt daarnaast de contacten met wedstrijdzaken. 

Share
RVD19110900618.jpg

 
RVD19110900615.jpg