TOP selectie

RVD20220903-8148.jpg

TOP gaat sponsorovereenkomst aan met IAA fresh

Met ingang van het nieuwe seizoen 2022-2023 gaan TOP en IAA fresh een sponsorovereenkomst aan.

Dit houdt in dat we vanaf 1 juli 2022 TOP/IAA fresh heten en de ALV dit in de eerstvolgende ledenvergadering kan bekrachtigen. 

International Airfreight Associates B.V. is een onafhankelijk expeditie bedrijf met de hoofdvestiging in Hoofddorp, maar ook o.a. vestigingen in Rotterdam en Frankfurt. Het is vooral gespecialiseerd in luchtvracht voor groenten, fruit en bloemen. Ook met containervervoer van o.a. bloembollen is IAA fresh een belangrijke speler in de markt. 

De overeenkomst en naam verbintenis gaan TOP en IAA fresh aan voor twee seizoenen. Uiteraard zijn we als bestuur zeer content met deze overeenkomst en hopen samen met IAA fresh en onze nieuwe jeugdige selectie en technische staf de weg terug te vinden naar de Korfbal League I.

 

Ruud Westerbeek

Voorzitter TOP/IAA fresh

 

TOP/LITTA kiest voor brede staf passend bij plannen voor de toekomst

De afgelopen maanden zijn bestuur, TC-Topsport met hulp van enkele leden die dicht bij de selectie staan aan de slag gegaan met de verdere ontwikkeling van de plannen voor de toekomst. Hierbij stond de ontwikkeling van de selectie centraal.

In deze periode zijn er individuele gesprekken met de spelers gevoerd. Mede met deze feedback is een meerjarig plan opgesteld, dat met selectie en vereniging is besproken. Op basis van het draagvlak voor dat plan, is gezocht naar een brede en diverse staf die achter het plan staat, gelooft in de kwaliteiten van de huidige selectie en meerjarig wil investeren in het intensief begeleiden van de individuele en teamontwikkeling. Recent is de voorgestelde invulling van die brede staf, met een verdeling qua aandachtsgebieden en aanwezigheid, met de selectie van komend seizoen besproken. Er is wederzijds commitment voor de plannen en beoogde invulling. We zijn blij deze staf nu ook via de website bekend te kunnen maken.

 

Lees meer...