Korfbal League II

 

 
 

 
 
PHOTO-2022-06-11-18-54-32.jpg

 

Onderzoek Verantwoord Alcoholgebruik

Maayke Brouwer vertrekt bij TOP/LITTA

Afgelopen weekend na de competitiewedstrijd tegen AW/DTV heeft Maayke Brouwer de TC Topsport en het bestuur van TOP/LITTA laten weten aan haar laatste seizoen in Sassenheim bezig te zijn. Maayke (26) maakt komend seizoen, net zoals haar zus Barbara eerder bekend maakte, de overstap naar DVO/Accountor. TOP/LITTA had Maayke, die vier jaar geleden op haar 22e bij TOP kwam spelen en zich sindsdien als speelster heeft ontwikkeld tot een vaste waarde van het eerste team, graag behouden. 
 
Maayke over haar keuze: ““Ik heb hele fijne en leuke jaren bij TOP gehad. Genoten van deze mooie club, de fijne mensen en de kansen die TOP mij gegeven heeft. Ik heb me altijd heel welkom en thuis gevoeld en daarvoor ben ik iedereen heel dankbaar. Nu is het tijd voor een ander en nieuw hoofdstuk, maar jullie zullen mij zeker langs de lijn treffen! Uit het oog maar niet uit het hart.”
 
Maayke veel succes bij DVO/Accountor en we hopen je nog regelmatig bij TOP/LITTA te zien!

Barbara Brouwer maakt overstap naar DVO/Accountor

Bestuur en TC Topsport van TOP/LITTA maken hierbij bekend, dat Barbara Brouwer (29) komend seizoen de overstap naar DVO/Accountor maakt. TOP/LITTA had haar aanvoerster graag behouden. Haar kwaliteiten en drive passen, gecombineerd met onze jeugdige selectie, goed bij de nieuwe plannen van de club voor de toekomst. Dit is helaas niet gelukt, omdat de ambitie van Barbara om korfbal op het allerhoogste niveau te spelen groot is.

Lees meer...

Frank Mostard keert terug naar Blauw-Wit(A)

Bestuur en TC Topsport van TOP/LITTA maken hierbij bekend, dat Frank Mostard (29) komend seizoen terug gaat naar zijn voormalige vereniging, het Amsterdamse Blauw-Wit. TOP/LITTA had Frank graag behouden, omdat hij met zijn vele kwaliteiten, inzet en karakter goed past in onze jeugdige selectie en de plannen van de club voor de toekomst. Dit is helaas niet gelukt omdat de ambitie van Frank om in de Korfbal League te spelen heel groot is. Mostard maakte in 2018 de overstap naar TOP/LITTA met als doel alles uit zijn sportcarrière te halen. Daarnaast trainde en coachte hij in die periode met veel enthousiasme de B1.

 

Frank, veel dank voor al je inspanningen voor onze mooie club, succes bij Blauw-Wit en we hopen je nog regelmatig bij TOP/LITTA te zien.

 

 

 

289148281_426733696126374_2168988183938370705_n.jpg