Jeugd nieuws

 
 

Eerste beoogde opvolging binnen het bestuur

Afgelopen september hebben we afscheid genomen van Bibi als bestuurslid en ook Patrice heeft aangegeven na dit seizoen afscheid te nemen van het bestuur.  Als bestuur zijn we op zoek gegaan  naar mogelijke opvolgers.

Lees meer...

Kunstgrasvelden weer beschikbaar voor korfbal, tennis en andere sporten

De dooi heeft ingezet en de sneeuw is verdwenen van de kunstgrasvelden van TOP/LITTA. De kunstgrasvelden kunnen weer gebruikt worden. Korfballen, tennis en andere sporten op onze velden is dus weer mogelijk. Veel sportplezier allemaal!

Jeugdtrainingen vanaf februari 2021

Met een nieuw trainingsschema lossen we enkele knelpunten op, die we afgelopen week tegen kwamen. Kijk goed wanneer je moet trainen en ook belangrijk; kijk op welk veld je moet trainen. Met het huidige schema komen de kinderen elkaar zo min mogelijk tegen bij het binnen komen en weer weg gaan en zijn ze goed verdeeld over de velden.

Lees meer...

Meld je aan voor TOPkamp 2021

Beste jongens en meiden,

Het duurt nog even, maar voor je het weet is het zomervakantie. Dat betekent dat we in de eerste week van die vakantie van 17 t/m 24 juli 2021 weer op TOPkamp gaan, mits de coronaregels dit toelaten. Momenteel weten we nog niet hoe de komende tijd eruit gaat zien, maar we blijven optimistisch en daarom openen we de inschrijving voor TOPkamp 2021. 

Lees meer...

We kunnen korfballen, maar hoe?

Ondanks de aanscherping van de maatregelen kunnen we de jeugd korfbal blijven bieden voor de kinderen die dat willen. Dat doen we ook; niet omdat het kan, maar omdat we (en met ons de overheid) het belangrijk vinden dat kinderen blijven sporten. Naast het bewegen, vervullen we ook de sociale wensen, die hiermee gepaard gaan. Niets is verplicht, voel je je er niet goed bij, dan is het uiteraard prima om thuis te blijven. Dat geldt ook voor de trainers, al vragen we van jullie wel met jullie lettercoördinator samen te kijken naar vervanging. Na elke persconferentie kijken we weer of we aanpassingen moeten doen en is daar overleg over.

Lees meer...

Invulling komende zaterdagen voor de jeugd

Zoals beloofd hierbij het schema, waarin de jeugd de komende zaterdagen zal trainen. We doen het op deze manier tot in ieder geval de komende persconferentie. Daarna zien we weer verder en uiteraard zullen we bij eventuele nieuwe maatregelen, waar nodig weer aanpassingen doen.

Lees meer...

Jeugdkorfbal de komende weken

We hebben het allemaal gehoord de afgelopen week in de persconferentie: het sporten mag ook de komende weken niet in de zaal en de jeugd van 13-18 jaar zal buiten het sporten om net als ‘volwassen Nederland’ 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar. Hiermee is de situatie gelijk aan de situatie als toen we afgelopen voorjaar de trainingen weer opstartten na de eerste lockdown. Het KNKV heeft ons gemeld dat er geen zaalcompetitie meer zal plaatsvinden; we hopen in het voorjaar wel een veldcompetitie te kunnen starten.

Lees meer...

Geen zaalcompetitie

KNKV: In alle klassen onder de Korfbal League (en Reserve Korfbal League) zal dit seizoen geen zaalcompetitie plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond, waarin duidelijk werd dat de huidige lockdown wordt verlengd.

Lees het bericht hier verder op website van het KNKV

Winterkorfbal ... heerlijk!

Afgelopen zaterdagmorgen genoten onze Pukkies en Kangoeroes t/m de B-jongens en –meiden van een heerlijke wintertraining. In de vroege ochtend was het veld nog wit bevroren, wat een mooi en zeldzaam gezicht gaf. Want zagen we al eerder korfballende kinderen in de vrieskou?

Lees meer...

(Lekker) naar buiten …

De komende twee zaterdagen 9 en 16 januari worden er voor onze jeugdteams (F t/m B) sportactiviteiten op ons eigen veld georganiseerd. Hieronder staat het schema wanneer welke letter wordt verwacht.

Lees meer...

Voor de kleintjes : kleurplaat

Kleurplaat voor de kerstvakantie om te downloaden, made by Manon Zuurmond.

Lees meer...

Gevolgen maatregelen persconferentie 14 december voor TOP/LITTA

Het bestuur heeft kort overleg gehad naar aanleiding van de persconferentie van 14 december 2020 en het volgende besloten :

Lees meer...