TOP Jeugd

Sinterklaasfeest

Joepie, de Sint is weer in het land!

Dat vieren we op zondag 27 november van 10.15 – 11.30 uur met een geweldige Sinterklaas poppenkastvoorstelling. Bekende poppenspeler Fritsie Duikelaar neemt de kinderen mee in een spetterend Sint-avontuur!

 

Lees meer...

Vrijdagmiddag extra trainingen

Toppers,

De komende periode van 11 november tot en met 23 december zijn er op de vrijdagen extra trainings momenten. Er zijn hier twee uren voor beschikbaar, de verdeling is als volgt:

Van  17:00 – 18:00 uur is een schottraining net zoals wij op het veld hebben gedaan. Dit uur is beschikbaar voor iedereen van F t/m senior. 

Van 18:00 – 19:00 uur worden teams/ spelers uitgenodigd om met specifieke korfbalthema’s aan de slag te gaan. We starten voor een periode van 4 weken met spelers uit de selectieteams C1, B1, A2, A1 en TOP senioren selectie.

Beide trainingen zijn in De Korf. De trainingen hebben geen verplicht karakter en worden dus echt als extra trainingsmogelijkheid aangeboden. We hopen uiteraard wel dat veel toppers van deze trainingen gebruik gaan maken.

Technische commissies.

5000 doelpunten Schot Challenge

Vrijdag 28 oktober is er in sporthal De Korf een doelpunten challenge voor alle E, D, C en B spelers. Wat betekent dit? We gaan in een uur tijd 5000 doelpunten met elkaar proberen te maken. Dit doen wij door een schotcircuit neer te zetten, die jullie met elkaar gaan doen. Bijvoorbeeld het nemen van 15 doorloopballen met 1 hand of van heel ver schieten of op een mini korf schieten. Je houdt je eigen doelpunten bij op een speciale kaart en aan het eind worden alle doelpunten bij elkaar opgeteld.

Het doel is 5000 doelpunten met elkaar te maken! Wie weet als jullie dit halen dat er wel wat lekkers voor jullie klaar staat.

Lees meer...

TC-Jeugd nieuws met o.a. zaalschema en oefenwedstrijden

Het einde van het veldseizoen nadert. Een mooie start van dit seizoen met veel spannende wedstrijden, een aantal kampioenen en veel ouderwetse reuring op de zaterdagen. In dit TCJ-nieuws berichten we jullie over komende activiteiten, een nieuw (zijdelings) TCJ-lid en de start van het zaalseizoen.

Lees meer...

Glow in the dark korfbal

Het is bijna zover: Glow in the dark korfbal. Een feestelijke activiteit als start van het zaalseizoen! Wij bedanken de Club van 100 voor hun bijdrage aan deze mooie dag! ij verwachten dat je op 5 november 15 minuten voor de start in de kantine aanwezig bent. Laat in de kantine even weten dat je er bent i.v.m. de teamindelingen. Wil je geschminkt worden met de speciale glow in the dark schmink? Dan is het handig om nog iets eerder te komen dan het kwartiertje van te voren!

Daarnaast zorgen wij ervoor dat er speciale hesjes zijn voor tijdens het korfballen. Vind je het leuk om zelf iets in glow in the dark style aan te trekken dan hebben wij een tip: de fel groene, oranje en gele kleuren die vaak gebruikt worden in sportkleding, werkkleding en pech onderweg-hesjes zie je heel goed in UV licht. Wit fluoresceert vaak wel, maar niet altijd. Het is wel: hoe witter hoe beter.

 

Lees meer...

Kampioenen zaterdag 15 oktober

Afgelopen zaterdag zijn er 4 teams, TOP/IAA Fresh 8, TOP/IAA frehs 9 , TOP/IAA fresh B6 en TOP/IAA fresh D3, kampioen geworden.

A.s. zaterdag 15 oktober zijn er liefst 8 kampioenswedstrijden:

Lees meer...

Aanstaande zaterdag de eerste kampioenen

A.s. zaterdag 8 oktober worden de 1e kampioenswedstrijden van het seizoen 2022-2023 gespeeld.

Lees meer...

Planning team foto's 8 en 15 okt

Ook dit seizoen worden er weer team foto's gemaakt, dus kijk snel wanneer dit voor jouw team zal zijn en zorg dat je op tijd en in je TOP kleding bent.

Lees meer...

Zaterdag 10 september: Ophalen trainers jacks

 Hoe laat? Tussen 11.00 en 13.00 (lukt zelf ophalen niet, regel iemand anders). Waar? In de oude bestuurskamer Wie?

Lees meer...

Voor iedereen die zin heeft ... vrijdagmiddag extra trainen

Met ingang van aankomende vrijdag kan iedereen die zin heeft tussen 17.00 en 18.00 uur een balletje gooien bij TOP. We zetten palen neer, wie wil kan meedoen met een schot training. 
Wil je liever voor jezelf wat oefenen? Ook prima!

We gaan dit buiten doen tot en met vrijdag 14 oktober, daarna gaan we kijken of dit ook georganiseerd kan worden in de zaal.

 

De TC-jeugd

Trainers jacks inleveren deel 2

Beste toppers,

afgelopen week zijn er al aardig wat jacks ingeleverd, maar we missen er toch nog behoorlijk wat. Als je in onderstaand lijstje staat is ons verzoek je jack z.s.m. in te leveren. Hoe? Leg je jack in de oude bestuurskamer dan nemen wij deze mee. Doe dit uiterlijk zaterdag. Lukt dit niet? Breng je jack dan voor zaterdag a.s. even langs op de Willibrorduslaan 35 (Charlotte) of Maximalaan 49 (Bas) in Sassenheim.

Lees meer...

Info avond voor ouders nieuwe jeugdleden

De TC-Jeugd nodigt ouders van nieuwe jeugdleden uit voor een informatieavond over het jeugdkorfbal bij TOP. Je kunt hierbij denken aan informatie over wat we belangrijk vinden in de ontwikkeling van de kinderen en hoe we trainers ondersteunen, maar ook aan praktische informatie over kleding, het vervoer naar uitwedstrijden en het afzeggen voor een training of wedstrijd.

Wees welkom op 6 september om 19.30 uur in de bovenkantine op ons complex.

Op het veld zal iemand aanwezig zijn om je richting de goede plek te leiden.

Geef je wel even op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zodat we weten hoeveel koffie en thee we moeten klaarzetten.

Namens de TC-Jeugd, Steven Kalkman