Ledenmutaties

Lid worden

Lidmaatschap TOP

Lid worden van TOP kan op verschillende manieren. Op deze pagina staat vermeld welke vormen en wat de kosten van een lidmaatschap er zijn. Jaarlijks tijdens de ALV worden verschillende tarieven opnieuw vastgesteld.

 

Korfbal lid worden

Als u als korfballer lid wilt worden van TOP dient u zich schriftelijk aan te melden bij het secretariaat. Dit aanmelden gaat via dit aanmeldformulier. Vul dit formulier volledig in en onderteken het. Met de ondertekening van het inschrijfformulier stemt u in met de bij het formulier gevoegde voorwaarden en het contributie bedrag bij TOP. Indien van toepassing vermeld dan bij uw aanmelding ook de volgende zaken:

  • Voorkeur voor een indeling bij vrienden/vriendjes/vriendinnetjes (dit geeft echter geen enkele garantie!).
  • Lidmaatschap van een andere korfbal vereniging
  • Relevante medische zaken (zoals ADHD)
  • Alle andere zaken die van belang kunnen zijn

Voor het maken van een spelers kaart is een (digitake) pasfoto nodig, welke gelijk met het inschrijfformulier ingeleverd dient te worden. Deze kunnen beide gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lever anders het ingevulde en ondertekende formulier, samen met de pasfoto, in bij Secretariaat .Zodra de secretaris het formulier en de pasfoto heeft ontvangen, wordt naam op de ledenmutatie pagina gepubliceerd. Na publicatie is men officieel lid van TOP.

 

Sociaal lid worden

Bij TOP bestaat ook de mogelijkheid om sociaal lid te worden, voor diegene die de vereniging een warm hart toedragen, maar geen sport beoefenen. Aanvragen van het sociaal lidmaatschap kan via een berichtje aan het secretariaat.

 

Tennis lid worden

De tennisactiviteiten bij TOP zijn verdeeld in twee seizoenen: een zomerseizoen en een winterseizoen.

  • Zomerseizoen 1 april tot en met 30 september; 
  • Winterseizoen 1 oktober tot en met 31 maart.

Tennissers bij TOP zich kunnen aanmelden als jaarlid, maar ook als zomer- of winterlid. Hiervoor dient u zich in te schrijven middels het aanmeldformulier TOP. Het formulier dient u ingevuld te versturen naar het secretariaat van TOP. Informatie over de inschrijving kunt u verkrijgen bij de tennis ledenadministratie, Jose Hielkema 0252-218865 (tussen 19:00-20:00 uur).

Tennispas
Alle tennissers ontvangen een lidmaatschap pas, waarop naam, adres en geboortedatum staan vermeld. De pasjes zijn voorzien van een pasfoto. Deze pas vormt het bewijs dat men gerechtigd is gebruik te maken van de tennisbanen van TOP. Men kan bij het reserveren de tennisbaan afhangen met de pas op het afhang bord bij de kantine. Het gebruik van de tennispas is strikt persoonlijk.