Lid worden

Lidmaatschap TOP

Lid worden van TOP kan op verschillende manieren. Op deze pagina staat vermeld welke vormen en wat de kosten van een lidmaatschap er zijn. Jaarlijks tijdens de ALV worden verschillende tarieven opnieuw vastgesteld.

 

Korfbal lid worden

Als u als korfballer lid wilt worden van TOP dient u zich aan te melden bij het secretariaat. Dit aanmelden gaat via het digitale aanmeldformulier. Vul dit formulier volledig in en onderteken het. Met de ondertekening van het inschrijfformulier stemt u in met de bij het formulier gevoegde voorwaarden en het contributie bedrag bij TOP.

 

Indien van toepassing vermeld dan bij uw aanmelding ook de volgende zaken:

  • Voorkeur voor een indeling bij vrienden/vriendjes/vriendinnetjes (dit geeft echter geen enkele garantie!).
  • Lidmaatschap van een andere korfbal vereniging
  • Relevante medische zaken (zoals ADHD)
  • Alle andere zaken die van belang kunnen zijn

 

Voor het maken van een spelers kaart is een (digitale) pasfoto nodig, welke gelijk met het inschrijfformulier ingeleverd kan worden, deze kunnen ook apart gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sociaal lid worden

Bij TOP bestaat ook de mogelijkheid om sociaal lid te worden, voor diegene die de vereniging een warm hart toedragen, maar geen sport beoefenen. 

 

Tennis lid worden

De tennisactiviteiten bij TOP zijn verdeeld in twee seizoenen: een zomerseizoen en een winterseizoen.

  • Zomerseizoen 1 april tot en met 30 september; 
  • Winterseizoen 1 oktober tot en met 31 maart.

Tennissers bij TOP zich kunnen aanmelden als jaarlid, maar ook als zomer- of winterlid.

Informatie over de inschrijving kunt u verkrijgen bij de tennis ledenadministratie, Jose Hielkema 0252-218865 (tussen 19:00-20:00 uur).

 

Tennispas
Alle tennissers ontvangen een lidmaatschap pas, waarop naam, adres en geboortedatum staan vermeld. De pasjes zijn voorzien van een pasfoto. Deze pas vormt het bewijs dat men gerechtigd is gebruik te maken van de tennisbanen van TOP. Men kan bij het reserveren de tennisbaan afhangen met de pas op het afhang bord bij de kantine. Het gebruik van de tennispas is strikt persoonlijk.