Club nieuws

Hulp voor administratieve klusjes

Lees meer...

Coördinator zaterdagrooster Bar

Lees meer...

Voorzitter onderhouds commissie

 

Lees meer...

Lid Activiteiten commissie Jeugd (ACJ)

 

Lees meer...

Trainer / coaches diverse teams (Jeugd & Senioren)

Zaterdag TOP-LIVE bij de jeugd

Vandaag is TOP-LIVE weer aanwezig bij de oefenwedstrijden van onze jeugd.

 

Lees meer...

Koningsdag TOP-LIVE

Ook op Koningsdag is TOP-LIVE er bij. 

 

Lees meer...

Zaterdag TOP-LIVE bij de jeugd

Vandaag is TOP-LIVE weer aanwezig bij de oefenwedstrijden van onze jeugd.

 

Lees meer...

Koningsdag korfball matches

Zaterdag is de laatste ronde van de interne competitie, onze eigen Super League. Eerder was er aangegeven dat er op Koningsdag de finalewedstrijden zouden zijn van deze competitie. Helaas is een aantal teams op 27 april incompleet, daarom is er besloten om de finalewedstijden van onze Super League te verplaatsen naar een zaterdag in mei (waarschijnlijk 15 of 22 mei). Uiteraard ligt er dan een “mooie” beloning op alle teams te wachten. De komende weken wordt hier meer over bekend.

Lees meer...

TC-Jeugd nieuws

Het lijkt zo te zijn, dat er dit seizoen geen competitie meer gespeeld gaat worden. We moeten wat dat betreft communicatie vanuit het KNKV afwachten, maar we houden rekening met een start van een nieuw seizoen in september. Gelukkig hebben we onze interne competitie: het is niet hetzelfde als spelen tegen andere verenigingen, maar het komt in de buurt.

Lees meer...

TOP Koningsspelen voor Kangoeroes, F en E jeugd

Op dinsdag 27 april organiseren we voor de Kangoeroes, F en E-jeugd dé TOP Koningsspelen!

Van 9.45-11.00 uur is de jongste jeugd welkom om gezellig actief mee te doen. Een circuit met allerlei Oud Hollandse spelletjes, zoals zaklopen, blikgooien, klompenbeugel etc., afgewisseld met leuke korfbal-spelletjes. 

Lees meer...

Zaterdag TOP-LIVE bij de jeugd

Zaterdag bij de oefenwedstrijden van onze jeugd is TOP-LIVE aanwezig, zodat iedereen er bij kan zijn. Lekker in je eigen tuin, op het balkon of gewoon op de bank. Opa's, Oma's. tantes en ooms, iedereen kan meekijken. Of je nu in de bollenstreek bent of in Timboektoe, het maakt niet uit. Veel plezier.

 

Lees meer...

Geen finale ...

De derde wedstrijd die de beslissing moest brengen welke ploeg naar de finale zou gaan, was eigenlijk geen moment een wedstrijd. PKC/Vertom was TOP/LITTA op alle vlakken de baas en legde de basis voor de overwinning al in een sublieme eerste helft. PKC dicteerde het spel en met een hoog afrondingspercentage (boven de 40%) was er bij rust al een voorsprong van 17-9. De tweede helft startte TOP iets beter, maar de doelpunten en daarmee de aansluiting bleven uit. PKC nam het initiatief weer over en speelde de wedstrijd zakelijk uit. Eindstand 29-19.

Lees meer...

Statement ongepaste teksten

Het bestuur, selectie en de supportersvereniging van TOP/LITTA nemen uitdrukkelijk afstand van de flyers en teksten die zaterdagmorgen bij zowel TOP/LITTA als PKC/Vertom zijn opgehangen. Na ontdekking bij TOP/LITTA is direct alles weggehaald. Tevens is er direct contact gezocht met het bestuur van PKC, over deze totaal ongepaste actie, waar onze supportersvereniging overigens niks mee te maken had.

Ludieke acties zijn (zeker rondom de play-offs en finale) erg leuk, maar deze actie van enkele individuen was totaal ongepast. Respect naar elkaar en kunnen zijn wie je wilt zijn, is een groot goed! De verantwoordelijken zijn inmiddels bij het bestuur bekend en hebben spijt betuigd over hun onbezonnen actie.

Bestuur, selectie TOP/LITTA en TOP’s Our Pride.