TOP Korfball College

TOP KORFBALL COLLEGE (TKC)

Bedoeld voor alle jeugdtalenten, van TOP, maar ook die talenten die geen lid zijn van onze vereniging. Denk jij het talent te zijn waar wij naar op zoek zijn?

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn?

TKC

Meld je dan aan voor het TOP Korfball College (TKC) seizoen 2018-2019.

Aanmelden voor TOP Korfball College 2017-2018

TOP Korfball CollegeBen jij het talent waar wij naar op zoek zijn? Meld je dan aan voor het TOP Korfball College (TKC) seizoen 2017-2018 ! 

Het TKC gaat officieel op dinsdag 10 oktober van start. Net als afgelopen jaar doen we weer een oproep voor talenten van TOP en talenten van clubs in de regio. Dus speel jij in TOP B1, C1, D1 of D2 of bij een club in de regio in de B1, C1 of D1 dan kun jij je aanmelden. Als jij graag wilt leren, extra wilt trainen om beter te worden en jezelf op termijn in de seniorenselectie van TOP ziet korfballen, geef je dan op. We willen er wel bij zeggen dat opgeven geen garantie is voor een plek bij het TKC. Naar aanleiding van de 1e (selectie) training bepaalt de organisatie 10 oktober wie er in aanmerking komt om dit seizoen aan het TKC mee te doen.

TOP Korfball College in oktober weer van start

 

Ben jij het talent waar we naar op zoek zijn?

Het TKC gaat dinsdag beginnen

Wauw! We hebben een overweldigend aantal inschrijvingen binnen gekregen voor deelname aan het TKC . Dit bevestigt maar weer eens het enthousiasme bij de jeugd om extra te willen trainen.

Aangezien het totaal op 68 deelnemers is uitgekomen, hebben we besloten om de groep in tweeën te splitsen. Deze zijn als volgt:

Groep 1: D- en E’tjes / 25 deelnemers 16:30 – 17:30 uur in de Korf

Groep 2: A-, B- en C’tjes / 43 deelnemers 17:30 – 18:30 uur in de Korf

Ben jij het korfbal talent waar we naar op zoek zijn?

Door Charlotte en Bregtje (TC topsport)

Meld je dan aan voor het TOP Korfball College (TKC) seizoen 2015-2016

 

Het TKC gaat officieel op dinsdag 6 oktober van start. Voorgaande jaren hebben we de talenten uitgenodigd voor het TKC. Dit jaar doen we het anders. Dit is namelijk een oproep voor talenten van TOP en voor talenten van clubs uit de regio die in een eerste of tweede jeugdteam uitkomen. Als jij graag wilt leren, extra wilt trainen om beter te worden en jezelf  op termijn in de seniorenselectie van TOP ziet korfballen, geef je dan op!

TOP Korfball College (TKC) in Oktober van start

Door Charlotte en Bregtje (TCtopsport)

Velen van jullie vragen zich af wanneer het TKC weer van start gaat. We kunnen melden dat dit in oktober gaat starten. Elke dinsdag wordt er dan weer een extra trainingsprogramma gegeven voor talentvolle spelers.

De komende maand gaan we verder uitwerken welke doelgroep hiervoor in aanmerking komt en hoe het programma eruit gaat zien. Dit wordt dus vervolgd. Heb je vragen laat Bregtje en/of Charlotte dan even weten.

DE korfbalschool voor jeugdtalenten

 

Denk je ook talent te hebben?  

Email aan 

TKC@kvtop.nl