Opening kantine zaterdag 4 juli

 

Zaterdag mag de kantine voor het eerst weer open! Kom gezellig een bakkie doen; echter we hebben natuurlijk wel regels om iedereen gezond te houden!  Deze vind je later in dit artikel.  We doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid. Het is voor ons als bestuur, kantinecommissie en alle andere toppers wennen en lastig en daarmee zoeken naar het 'nieuwe normaal'. 4 juli is een proef en geeft ons input om te bepalen hoe we het komend seizoen van start kunnen gaan.

 

Zaterdag beginnen we en daar hebben we zin in! We hebben wel een beperkt assortiment en verkopen géén alcohol.

De kantine is geopend van half 9 tot 13:00 (het einde van het schutterstoernooi).

 

Voor veel teams is het de laatste teamactiviteit van het – toch wel vreemde seizoen – waarbij het begrijpelijk is dat je met het team, de coach(es) en train(st)er(s) een mooie sportieve afsluiting wilt hebben. Wat helaas niet kan is met een team aan tafels binnen of buiten op het terras met de ouders er staand omheen. Wat wél kan is met een kan limonade en bekertjes elders op het complex met het team vlakbij het hek en de ouders op gepaste afstand, al dan niet met koffie ‘to go’ in de hand.

 

DE REGELS IN HET KORT

 

GEZOND 

Je mag alleen het complex (buiten en kantine) op als je gezond bent en geen klachten hebt(koorts > 38 graden en of verkouden), evenals de leden van jouw huishouden;

 

AFSTAND

  • Buiten de sportactiviteiten op het sportveld: houd 1,5 meter afstand (geldt niet voor mensen uit één huishouden onderling);
  • kinderen t/m 12 jaar hoeven geen afstand te houden van anderen;
  • jongeren tot 18 jaar hoeven bij elkaar geen afstand te houden, wél tot volwassenen;

 

Let op: er zit dus een verschil tussen wat tijdens het sporten op het sportveld mag en wat daarbuiten!

 

LOOPROUTES

Looproutes die zijn aangegeven en andere aanwijzingen volg je altijd.

 

ZITTEN

in de kantine én op het terras MOET je altijd ZITTEN op een stoel of bank. Als er geen vrije stoel of bank is dan mag je niet in de kantine of op het terras verblijven. Ook niet als je geen consumptie hebt. Uitzonderingen hierop:

  • Je staat in de rij voor de bar om iets te bestellen zónder een consumptie in je bezit
  • Je staat in de rij voor de toiletten zónder een consumptie in je bezit
  • Uitgezonderd de vrijwilliger(s) achter de bar

 

CONSUMPTIES

Consumpties eet of drink je in de kantine of op het terras ZITTEND op óf je haalt een koffie, thee of fris TO GO en deze drink je langs het sportveld op óf op de bankjes langs het hoofdveld. Loop vanaf de bar direct weg uit de kantine en ver van het terras naar de plek waar je wilt kijken langs het veld.

 

STOELEN, TAFELS, BANKEN BLIJVEN STAAN WAAR ZE STAAN

Deze zijn op afstand gezet zodat zoveel mogelijk mensen tegelijk kunnen zitten. Statafels zijn op dit moment niet toegestaan en dus ook weggehaald.

 

PIN je bestelling; geen contant geld

 

AFVAL zoals lege bekers – vooralsnog schenken we koffie en thee in kartonnen bekers – gooi je in de afvalbak

 

TOILETTEN

ook op de toiletten gelden de afstandsregels. We hebben papieren handdoekjes in plaats van de handdoekrol; hou het netjes en gooi de papieren handdoekjes na gebruik in de prullenbak

 

DESINFECTIE is beschikbaar bij de ingang, gebruik deze

 

VRIJWILLIGERS staan er voor hun plezier en voor dat van jou; gebruik je gezond verstand en houd je aan de regels. Volg eventuele aanwijzingen van vrijwilligers op.

 

TOT SLOT

 

TIPS en IDEEËN zijn altijd welkom! 

 

Wij vanuit het bestuur en de kantinecommissie proberen zo goed mogelijk om te gaan met de protocollen en regels. Wij hebben niet alle wijsheid in pacht, ideeën en tips zijn altijd welkom. Spreek een bestuurslid aan bij TOP of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij vragen of opmerkingen. 

 

Wij hebben er zin in! 
Tot zaterdag

Share