WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

Vanaf 2 juni ook RLS tennis bij TOP

Docenten van het RLS hebben momenteel veel tussenuren. Daarom hebben ze in overleg met TOP iets gezocht om de tijd goed te vullen: een tennis piramide.

 

Van dinsdag 2 juni tot en met 3 juli doordeweeks van 8.30 tot 16.45 kunnen zij elkaar uitdagen om te tennissen.

 

Ze maken van maximaal twee tennisbanen tegelijk gebruikt met aparte afhangkaarten, waarbij geldt dat TOP-leden voorgaan. Dus jullie mogen ze direct afhangen. Dat komt ook op de afhangkaartjes te staan:

 

  • Tennispiramide RLS
  • TOP-leden gaan altijd voor
  • afhangen door TOP-leden mag per direct als er geen andere baan beschikbaar is.

 

Ze gebruiken zoveel mogelijk veld 3 en krijgen een sleutel van het tennishek.

 

Overigens huurt RLS in ieder geval heel veld 3 alle dagen tot en met 23 juni van 14.45 tot 16.15 voor gym/tennisles met 12 kinderen. 

 

Voor vragen, opmerkingen over teveel drukte etc. kunnen jullie terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Laddercompetitie

Bij voldoende animo kan ook de dubbel laddercompetitie weer gestart worden. Bij voldoende interesse gaat Hennes een indeling maken. Jullie kunnen je per email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) aanmelden tot en met 7 juni. 

 

Veel tennisplezier!

 

Share