A-selectie junioren seizoen 2020-2021

De afgelopen weken is de TC Topsport in overleg met de TC jeugd en trainers/coaches van de A1, A2 en A3 - van dit en afgelopen jaar - bezig geweest met de invulling van de A- selectie voor het komende seizoen.
 Uiteraard hebben wij bij de samenstelling van de selectie rekening gehouden met speelsterkte, maar ook een goede mix tussen de “jonge” en “oude” junioren hebben wij meegewogen in de besluitvorming. Dit om ook op de langere termijn een A- selectie van hoog niveau te kunnen waarborgen.
De selectie bestaat op dit moment uit 12 dames en 11 heren, er vallen gedurende de voorbereiding naar volgend seizoen nog mensen af naar de A3.
In de A-selectie is een aantal nieuwe namen te zien. Dennis Giesling en Zoë Leer komen over vanuit Haarlem B1. Mick van Nieuwenhuijzen en Yrsa Ravensbergen sluiten aan vanuit Achilles. Uiteraard wensen wij Dennis, Zoë, Mick en Yrsa heel veel plezier toe bij TOP!
Onderstaande groep traint de komende 3 dinsdagen (2 juni, 9 juni en 16 juni) van 19.20 uur tot 20.20 uur o.l.v. de juniorentrainers Sten van Poelgeest, Peter Boeren, Frank Wilbrink en Jan Willem Arentshorst.
Mocht je vragen hebben over de indeling kun je contact opnemen met Charlotte Westerbeek (06 832 126 96) of Bas van Amsterdam (06 121 936 27).
Met sportieve groet,
De TC TopSport

 

A-junioren selectie 
 

Dankelman, Nieko

M

Giesling, Dennis

M

Heijl, Olaf

M

Hüsken, Lars

M

Lans vd,  Pieter

M

Molloy, Martijn

M

Molloy, Ruben

M

Nieuwenhuijzen van, Mick

M

Olsthoorn, Stan

M

Rooseboom, Joost

M

Vroomen, Joost de

M

 

 

Boeren, Faye

V

Boeren, Fleur

V

Leer, Zoë

V

Luijnenburg, Anouk

V

Moolhuizen, Janneke

V

Nieuwenburg, Charena

V

Pijpers, Sanne

V

Ravensbergen, Yrsa

V

Rosmalen, Fleur van

V

Warmerdam, Anne

V

Wilken, Britt

V

Willik, Maaike van der

V

 

Share