WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

TOP tennis kan weer starten

Door de eerder dit jaar genomen Corona maatregelen was het winter tennis seizoen heel plotseling beëindigd.

 

Gespannen zaten we afgelopen week weer voor de televisie en volgde we de kranten, de informatie van de overheid en van de gemeente Teylingen.

Dat de jeugd mag gaan sporten was al eerder bekend. Vrijdag hoorde we dat de tennis ook weer mag starten. Dat gaat niet zomaar. We moeten als vereniging allerlei plannen indienen waar door de gemeente een klap op gegeven dient te worden.

 

Het goede nieuws is dat er vanaf heden weer getennist mag worden. Maar let op tot 1 juni alleen enkelspel, tenzij je één huishouden vormt !!.

 

Met een sleutel voor de ‘tennisingang’ hebben jullie toegang tot de kunstgrasvelden en kunnen jullie vrij tennissen op de momenten dat de velden niet voor korfbal gebruikt worden. Er is echter maar één toegang tot een kunstgrasveld vanwege de logistiek van de korfbaltrainingen. Tijdens de korfbaltrainingen is er ook een uitgezette route om het complex te betreden en weer te verlaten.

Er is geen desinfectie voor de tennissers voorzien, aangezien jullie met alleen eigen materiaal (racket en ballen) kunnen sporten. We willen alle tennissers oproepen de eigen ballen te markeren, een eigen gevulde bidon mee te nemen, van baanhelft met de klok mee te wisselen en geen gebruik te maken van de toiletten en scoreborden op de baan (die hebben we weg gehaald). Maak vooraf afspraken met elkaar en zorg ervoor dat je niet enorm ver van te voren op het complex aanwezig bent.

De tennisnetten moeten natuurlijk nog steeds verplaatst worden doordat het complex gebruikt wordt voor tennis, BSO, korfbal en tijdelijk ook voor turnen. Voor desinfectie voor het verplaatsen van de tennisnetten stellen we op beide kunstgrasvelden schoonmaakdoekjes beschikbaar.

 

De voor tennis beschikbare tijden zijn in dit schema te vinden. 

 

We blijven het systeem van afhangen gebruiken. Mocht het te druk worden op bepaalde dagen of tijden dan kan het zijn dat we andere manieren gaan bedenken om te zorgen dat er niet onnodig veel sporters op ons complex zijn. We onderzoeken de mogelijkheid om via een app te reserveren. 

 

Voor vragen, opmerkingen over teveel drukte etc. kan je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Corona protocol voor tennissers

 

Corona regels voor tennissers

 

Laddercompetitie

Ook de laddercompetitie kan weer gestart worden. Bij voldoende interesse kan Hennes Voorn de indeling maken. Tennissers kunnen zich per email ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) aanmelden tot en met 23 mei. De startdatum van de laddercompetitie staat gepland op 1 juni 2020.

 

Husselen zal weer starten vanaf 18 mei.

 

NB Het 1 ½ meter afstand van elkaar houden geldt voor alle sporters boven de 12 jaar.

 
 

 

Share