WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

Gewijzigd trainingsschema inclusief senioren en tennis vanaf 11 mei

De inkt van het vorige schema was net droog, toen toch wat onverwacht op 6 mei het goede bericht kwam dat ook de senioren en tennis weer mochten sporten vanaf 11 mei. Op vrijdag 8 mei eind van de dag kregen we de voorwaarden van de gemeente en de bonden. Vervolgens moesten we een aangepast trainingsschema maken en met trainers en seniorenteams afstemmen. De gemeente heeft op het gewijzigde protocol een ‘go’ gegeven. Gymvereniging Return blijft tussen 16 en 20 uur gebruik maken van tennisveld 1 via een aparte in- en uitgang tussen de Korf en Scojesa. 

Voor een aantal jeugdteams is de trainingstijd gewijzigd, omdat dat bij nader inzien beter uit kwam, of omdat het maakte dat er ook wat meer of betere tijden waren voor de tennis en de senioren. Met hen hadden we in het eerdere schema geen rekening mee hadden gehouden.

 

We doen een dringend beroep aan iedereen om zich aan onderstaande regels te houden. Gebruik de ruimte rond de fietsenstalling, ingang en paden op het complex van TOP alleen om van en naar de training op het kunstgrasveld te gaan en blijf nergens hangen. Ga direct naar het kunstgrasveld of naar huis. Hou je aan de 1,5 meter afstand en kom niet als je ziekteverschijnselen hebt. Ouders hebben geen toegang tot het complex van TOP. Als je het vanwege de risico’s niet prettig vindt in deze tijd om te trainen dan is dat prima. Geef dit dan wel even door aan je trainer. Ook de trainers stond het vrij om wel of niet training te gaan geven. 

Er is een aangepaste veldindeling. Kijk hier even goed naar. Ook beginnen de trainingen om de twintig minuten: op het hele uur, tien minuten voor of tien minuten over half. Er zit elke keer twintig minuten tussen de trainingen, om het materiaal te ontsmetten en overlap tussen trainingsgroepen te voorkomen. Tijdens de trainingen is een Corona-coördinator vanuit TOP/SolarCompleet aanwezig die toezicht houdt op het naleven van de regels. De Corona-coördinator zorgt voor het halen en brengen van de sleutel, beheert deze en is herkenbaar aan een hesje. Zorg dat hij of zij weinig te doen heeft door onderstaande goed te lezen en je eraan te houden. Luister naar de aanwijzingen van de Corona-coördinator.

 

 

Poster: de belangrijkste Coronaregels hebben we op deze poster nog samengevat.

 

let op >> Aangepast trainingschema

 

We verzoeken iedereen deze regels door te nemen en ouders van jongere kinderen verzoeken we om deze samen door te nemen. 

 

Kangoeroes, pukkies en onderlinge wedstrijden D, E en F op zaterdag

De kangoeroes gaan vanaf 16 mei ook weer trainen op hun vaste veld en tijd op zaterdag van 10 tot 11 uur. De kantine blijft uiteraard gesloten. Alleen ouders van kinderen jonger dan 6 jaar zijn welkom op het complex. Dezelfde regels gelden verder. De pukkies kunnen helaas niet gaan trainen, omdat de onderlinge afstand tussen de (groot)ouders die meedoen niet te handhaven is. Mogelijk gaan we op termijn weer wat onderlinge wedstrijden doen op zaterdagen voor de D, E en F. Daarover volgt dan op de website nadere informatie. 

Hieronder vind je de gewijzigde veldindeling en het gewijzigde trainingsschema. Kijk ook goed naar het veld waarop je traint! Dan kan je daar rechtstreeks naartoe lopen. Elk veld heeft één in- en uitgang. Mocht je problemen hebben met de trainingstijd, neem dan contact op met de TC-jeugd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier allemaal!

 

 

 

 

 
Share