LITTA nieuwe naamgevende hoofdsponsor vanaf seizoen 2020-2021

Met ingang van het seizoen 2020-2021 heeft korfbalvereniging TOP uit Sassenheim een nieuwe hoofdsponsor: het bedrijf LITTA verbindt zich voor de komende 2 jaar aan TOP, dat in de afgelopen jaren 5 keer landskampioen in de zaal werd en eveneens 5 keer Europees kampioen.

Het contract met de huidige naamgevende sponsor Solar Compleet komt na een periode van 3 jaar aan het slot van dit seizoen tot een einde.

 

LITTA oprichter Matthijs ter Kuile: “Ik vind het fantastisch om mij met Litta hoofdsponsor van TOP te mogen noemen! De samenwerking tussen TOP en LITTA geeft ons de mogelijkheid om ons nog jonge bedrijf voor een brede groep “in de spotlight” te zetten. Ons bedrijf is gericht op de toekomst en is een groen en lichtend voorbeeld van duurzaam ondernemerschap”. Ter Kuile is bekend met de korfbalsport en kijkt ernaar uit om TOP, als één van de topclubs in Nederland, op topniveau te mogen supporten!

 

TOP-voorzitter Ruud Westerbeek heet de nieuwe sponsor hartelijk welkom en spreekt zijn enorme waardering uit. “Juist in deze onzekere tijden zijn we blij met een nieuwe naamgevende hoofdsponsor. Het innovatieve bedrijf sluit goed aan bij onze ambities om de komende jaren ook bij de Nederlandse top te horen. We zijn Peter Kales en Mathijs ter Kuile erg dankbaar en zien uit naar een mooie samenwerking, samen met onze leden en selectie. ”

 

LITTA is begin 2020 opgericht en heeft als doelstelling gemakkelijke, duurzame en veilige fietsverlichting te maken. Hiervoor heeft LITTA een slim fietslampje op zonne-energie ontwikkeld dat vanaf september te koop is. Het lampje laadt zichzelf op, wordt diefstalproof aan de fiets bevestigd, is waterbestendig en heeft een robuust ontwerp zodat het tegen een stootje kan. 

 

Peter Kales heeft, als mede-eigenaar van LITTA, de nieuwe hoofdsponsor aangedragen en vindt het een fantastisch product: “Het is een zelfbrandende fietsset met een antidiefstal-strap en werkt volledig op zonne-energie! Ik ben blij dat LITTA zich als hoofdsponsor verbindt aan TOP, dat zich de laatste jaren heeft laten zien als een succesvolle en ook professionele, waardevolle, warme vereniging”.

 

 

 

Share