WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

Veel fun en creativiteit bij De TOP spelen

 

Omdat de Koningspelen dit jaar niet plaats konden vinden en de Jeugd niet kan trainen. Heeft  Barbara Brouwer, speelster van TOP 1, een alternatief bedacht, de TOP spelen. Jeugdspelers konden online meedoen met een dag vullend programma. Het enige wat ze hiervoor nodig hadden, was een wit shirt, stiften, wit laken, stoepkrijt, bal, muziekbox, telefoon en een flesje water. 

 

 

De kinderen kregen 6 verschillende opdrachten, waarvoor ze 1 uur te tijd hadden om uit te voeren. De opdrachten waren heel divers.

 

Opdracht 1: was maak je eigen Koningspelen t-shirt en vergeet TOP logo niet.

Opdracht 2:  maak op een ludieke of  toffe manier de letters T O P.

Opdracht 3: De Speeltuin, test je eigen balvaardigheid.

Opdracht 4:  Hoe soepel ben jij in de heupen? Bedenk een  leuk dansje op het liedje van Links naar rechts van de Snollebolkes. We kregen fantastische filmpjes van kleine feestjes te zien met zelf een echte DJ .

Opdracht 5: Maak je eigen TOP spandoek. 

Opdracht 6 was hilarisch. Hierbij moest je proberen zoveel mogelijk theezakjes binnen 1 minuut te werpen in een emmer die op 2,5 meter afstand stond. Vooral de zakjes van Bosvruchten deden het goed. 

 

Aan het einde van elke opdracht werd er een foto of filmpje gestuurd. We hebben heel wat creatieve shirts, toffe spandoeken en leuke acties gezien. Iedereen deed heel enthousiast mee! De reacties van de jeugdleden en ouders waren heel positief; o.a. leuke invulling aan de saaie dagen, een heerlijke dag gehad, voor herhaling vatbaar, een traditie is gezet  en het was een TOP dag!

 

En dat vonden wij ook!

Groeten van Barbara en Inge

 

 

 

 

 

Share