WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

Spelregelbewijs nu ook voor B- en C-spelers

Het is een gekke korfballoze periode. Een mooie periode om je te storten op de korfbalregels! Voor Senioren en A-jeugd is het al een tijd verplicht. In het nieuwe seizoen komt daar ook de B en C bij! (vanaf 14 jaar)

 

Makkelijk inloggen Korfbalmasterz

Het is nu super eenvoudig gemaakt om in te loggen, geen gedoe meer met activatiecodes, maar gewoon inloggen met jouw Sportlink-account. Heb je dat niet dan kan je het simpel aanmaken. Op Korfbalmasterz.nl kun je eerst  oefenen en hierna je examen doen. B en C krijgen vanuit Sportlink een email hierover. Mocht je met een ander emailadres geregistreerd willen worden in Sportlink geef dit dan door aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsApp 06-47121059.

Ook nog een oproep voor de enkele A-junior die het nog niet gehaald heeft.

 

Online spelregelquiz KNKV

Op dit moment organiseert het KNKV ook wekelijks een spelregelquiz

De eerste twee delen van de quiz zijn al geweest. Momenteel zitten we bijna in week drie. Een week erna publiceert het KNKV tegelijkertijd met het vierde deel van de quiz de antwoorden van deel drie. Elke week ontvangt diegene met de meeste goede antwoorden een prijs. Bij meerdere winnaars wordt de prijs verloot.

Share