Belangstelling om een korfbalpaal en -bal te lenen ?

Nu duidelijk is dat we voorlopig niet kunnen trainen, willen we leden van TOP/SolarCompleet aanbieden om voorlopig tot eind mei een korfbalpaal en bal te lenen en zo toch nog een beetje te kunnen korfballen. 

 

Wat houdt het in?

Je kunt tot uiterlijk vrijdag 17 april aangeven wat je wilt lenen. Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de gewenste maat of maten. Met tussenstukken zijn eventueel meerder maten voor 1 paal mogelijk. We lenen geen losse korfballen uit. De normale maten die we gebruiken zijn:

  • Kangoeroe paal en grote korf + zwart-witte K3-bal, 
  • F=2,5 m + zwart-witte K3-bal, 
  • E/D=3,0 m + zwart-witte K4-bal en 
  • C en hoger is 3,5 m + zwart-witte K5 bal. 
  •  

Geef in de e-mail ook aan of je eventueel een paal van 3,0 of 3,5 meter kunt vervoeren, dan kunnen we anderen blij maken met een paal van 2,5 meter met verlengstuk. Mocht je niet kunnen brengen of halen, laat het ook weten, misschien is er iemand die kan brengen en halen voor jou. Mocht je bereid zijn om een rondje te rijden met materiaal ook voor andere leden, dan horen we dat graag. Geeft het ook in de e-mail even aan. 

 

Mocht er een bal of kunststof korf kwijt raken of sneuvelen, dan brengt TOP/SolarCompleet € 45 respectievelijk € 75 in rekening bij degene die het geleend heeft. 

TOP/SolarCompleet heeft een beperkt aantal voetstukken, palen en tussenstukken om uit te lenen. Wie het eerst komt het eerst maalt. Indien nodig, gaan we uit van maximaal 1 paal per gezin. Mochten we ook na 1 juni niet kunnen trainen, dan kijken we naar opties tot verlenging tot de zomervakantie en eventueel tijdens (een deel van) de zomervakantie. Hierbij houden we rekening met de benodigde materialen voor topkamp en eventuele trainingen. 

Vooralsnog voorzien we in ophalen en terugbrengen naar TOP/SolarCompleet op één vast moment. Ophalen kan tussen 10.00 en 11.00 uur op zaterdag 18 april. Terugbrengen kan tussen 10.00 en 11.00 op zaterdag 30 mei. Bij het ophalen en brengen houden we uiteraard voldoende afstand tot elkaar.

Niet onbelangrijk: bedenk dat ook voor korfballen de 1,5 meter afstand geldt! Dus partijtje spelen kan echt niet. Wel kan je met een broer of zus of andere huisgenoten lekker schieten.

Share