WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

Bas Harland toegevoegd aan staf van TOP/SolarCompleet

Het bestuur en de TC Topsport van TOP/SolarCompleet zijn enthousiast bekend te kunnen maken, dat Bas Harland komend seizoen 2020/2021 wordt toegevoegd aan de technische staf van haar senioren-selectie. Harland (46) zal komend seizoen samen met de eerder aangestelde hoofdtrainer Leon Braunstahl het trainersduo gaan vormen, dat de selectie van TOP/SolarCompleet gaat trainen en het eerste team gaat coachen.

 

De in Den Haag woonachtige chemical engineer keert daarmee, na één seizoen trainer te zijn geweest van hoofdklasser Fiks, terug in Sassenheim. Bas was eind 2017 bij TOP tijdelijk toegevoegd aan de technische staf van de seniorenselectie en trainde en coachte aansluitend in het seizoen 2018/2019 de juniorenselectie. Met deze groep won hij in april 2019 in de ZiggoDome de zaaltitel bij de junioren. Harland was eerder trainer/coach van de selecties van Dubbel Zes, KVS, HKV/Ons Eibernest en CKV Nieuwerkerk.

 

Bas is erg enthousiast over zijn nieuwe uitdaging. Hij zegt hierover: “Na een eerdere uiterst prettige en succesvolle samenwerking zie ik, ondanks dat het lastig is om Fiks al na één seizoen te verlaten, met veel plezier uit naar een volgende samenwerking met TOP. De mooie ambitieuze plannen en de goede gesprekken met zowel Leon als de TC Topsport maken veel enthousiasme los en doen me verheugen om straks als duo samen met Leon met TOP een volgend tijdperk in te gaan.”

 

De TC Topsport beraadt zich momenteel nog wie komend seizoen met Leon en Bas de volledige trainersstaf van haar seniorenselectie gaan vormen.

 

Share