Wedstrijdverslagen

Update e-ticketing ontwikkelingen

Beste TOPpers

Het zaalseizoen is alweer in volle gang. Als toonaangevende club in de korfbal League willen we ook achter de schermen blijven innoveren en we willen onze vrijwilligers koesteren.

Dat  heeft ertoe geleid dat we, na lang beraad en gesprekken met andere verenigingen, hebben besloten over te gaan naar aan ander toegangssysteem.

Het grootste voordeel is de veiligheid: we willen zo min mogelijk contant geld in de hal hebben. Daarnaast willen we onze TOPpers en supporters van bezoekende verrenigingen vroegtijdig de mogelijkheid bieden om een toegangsbewijs voor een wedstrijd te kunnen reserveren. 

Er is gekozen om een pilot te doen met E-tickets van Sollidd in combinatie met sportlink. In sportlink staan alle gegevens van onze leden, vrijwilligers en CLUB van 100 leden. Mooie bijkomstigheid is, dat we nu ook die gegevens in sportlink  weer volledig kunnen maken. 

We hebben nu twee  thuiswedstrijden gehad. De eerste gaf best wat problemen, de tweede ging al iets beter. We zijn druk doende om die op te lossen. We zijn al een aardig eind op weg. Het blijft belangrijk dat de gegevens up-to-date zijn. Op korte termijn willen we daarom ook clubkaarten gaan invoeren, zodat het voor de gebruiker makelijker om toegang tot de wedstrijden te krijgen en voor ons een mooie mogenlijkheid om alle gegevens weer up-to-date te hebben. We zijn hiervoor in contact met Cashback World (Hoofdsponsor van de KL). Verder informatie zal zo spoedig mogenlijk volgen.

We danken jullie voor je begrip en meewerking. De sfeer van afgelopen wedstrijd was weer als vanouds, met dank ook aan de supportersvereniging. We gaan door met het toegangssysteem, maar ook met het verbeteren daarvan. 

Zijn er nog vragen, opmerkingen of andere zaken die je kwijt wil, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wim van Dommelen en Ard Verbaan 

Share
stan.jpg