Wedstrijdverslagen

TOP korfbal dag voor alle kinderen uit groep 1 t/m 6 in de kerstvakantie

Net als voorgaande jaren organiseert TOP/SolarCompleet samen met de Combibrug in de kerstvakantie de TOP Korfbal dag voor kinderen uit de groepen 1 t/m 6. Dit jaar op maandag 23 december 2019. Zet het alvast in je agenda en nog belangrijker, zorg dat ook je klasgenoten, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, die nog niet korfballen dit doen!

Dit evenement vindt plaats in sporthal De Korf (Sportdreef 8 in Sassenheim) en is bedoeld voor alle leerlingen uit groep 1 t/m 6 van alle basisscholen in Teylingen. 

Daar wil je toch bij zijn!

Voor de kinderen uit groepen 1 en 2 organiseren we in de ochtend de korfbal speeltuin (korfbal spelletjes) met aansluitend pannenkoeken eten. Voor kind eren uit de groepen 3 en 4 is er ook in de ochtend een clinic met ook aansluitend pannenkoeken eten. In de middag organiseren we voor kinderen uit groepen 5 en 6 wedstrijdjes. Een team met kinderen uit groep 5 en 6 bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 spelers en  is bij voorkeur een team met jongens en meisjes. In een team mogen er maximaal twee kinderen al op korfbal zitten.

Inschrijven voor dit evenement kan al via de website van De Combibrug (www.combibrug.nl). De kinderen uit groep 1 t/m 4 geven zich individueel op, de kinderen uit groep 5 en 6 geven zich op per team. 

Aansluitend zullen er begin januari vriendjes trainingen zijn tijdens de reguliere trainingen van de  Kangoeroes, F- en E-teams. Rond 9 december komt er nog nadere informatie op de website van TOP/SolarCompleet. 

 

 

 
Share
RVD2003071324.jpg