Wedstrijdverslagen

Update van Wedstrijdzaken

De afgelopen periode is er binnen de commissie wedstrijdzaken het één en ander veranderd.

Carla van Gammeren heeft na ongeveer 15 jaar het vervoer op het veld van de jeugd geregeld te hebben besloten hiermee te stoppen. Carla bedankt voor je jarenlange inzet om te zorgen dat er elke week weer auto’s genoeg waren om de jeugd naar de uitwedstrijden te vervoeren. In het begin kostte dit erg veel telefoontjes. De WhatsApp en daarmee de WhatsAppgroep bij de teams heeft er voor gezorgd dat het later minder telefoontjes kostte. Het was altijd weer een puzzel om het schema voor het seizoen rond te krijgen. Nogmaals bedankt Carla.
De functie van Carla is ondertussen overgenomen door Marloes Sluijmer.
 

Marjolein de Mol heeft ook aangegeven dat ze na ruim 8 jaar stopt als wedstrijdsecretaris aspiranten. Marjolein startte als wedstrijdsecretaris veld. Zij was verantwoordelijk was voor het compleet maken van de teams voor de wedstrijden en het eventuele verzetten van wedstrijden. Vanaf 2014 regelde Marjolein het voor het hele seizoen. Sommige weken waren makkelijk, maar andere weken was het echt zoeken naar invallers, zeker de vakantieweken. Met een enorme inzet heeft Marjolein dit wekelijks toch voor elkaar gekregen. Het werk van de wedstrijdsecretaris is de afgelopen jaren ook erg veranderd, waar vroeger wekelijks de wedstrijdformulieren geschreven werden is er nu de KNKV app. Dit is deels makkelijk maar het zorgt er ook voor dat de samenwerking met de commissie wedstrijdzaken veranderd is. Voorheen werd er meer samen gedaan en dat is individualistischer geworden.
De functie van Marjolein wordt door twee vrijwilligers over genomen. Yvonne Barbé (veld) en Nicole Ras (zaal).
Marjolein bedankt voor je vele werk dat je binnen wedstrijdzaken verricht hebt.

 

Vanaf dit seizoen is de veldcoördinatie door de weeks in handen van Dennis v.d. Vlugt.
 

Tot slot heeft Ad Slobbe aangegeven dat hij enkele taken wil neerleggen. In goed overleg regelt Jan Willem Arentshorst nu de contacten met het KNKV en de correspondentie die daarbij komt kijken. Ad blijft wel actief binnen de commissie wedstrijdzaken en zal wekelijks blijven zorgen voor de veldcoördinatie op de zaterdagen en dat het rondje TOP en het wedstrijdprogramma up-to-date op de website staat. Ook rondom TOP-live blijft Ad actief. Gelukkig blijft Ad ook actief als vraagbaak, want zijn kennis dat hij de afgelopen jaren heeft opgebouwd, is onmisbaar.
Ad bedankt voor je vele werk die je voor onze commissie hebt verzet.
 

Doordat Nicole Ras het wedstrijdsecretariaat aspiranten onder haar hoede neemt vanaf de zaal zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe aanwijzer voor de zaalwachten. Marielle Luijnenburg is bereid gevonden deze taak op zich te nemen.

Dennis, Jan Willem en Mariëlle veel succes en plezier met jullie nieuwe taken.

Share
stan.jpg