Wedstrijdverslagen

SBZ en Productions and More nieuwe sponsor TOP/SolarCompleet 6

We zijn trots om te kunnen vermelden dat er twee nieuwe sponsoren bereid gevonden zijn om de komende drie jaar bij TOP te sponsoren. Gerard van Noort (SBZ) en Jean van Cassel (Productions and More) zijn al bekend met het korfbalwereldje. De twee ondernemers komen oorspronkelijk van LKV Crescendo uit Leiden, waar ze ook heel wat jaren aan sponsoring hebben gedaan. Nu deze club sinds vorig jaar is opgeheven, willen ze graag iets bij TOP/SolarCompleet doen. 

 

Jean van Cassel, eigenaar van Productions and More, heeft jaren bij Crescendo gekorfbald. Sinds vorig jaar is hij in Sassenheim komen wonen en besloot hij samen met zijn vriendin Liza van Noort bij TOP te gaan korfballen. Hij kwam in een nieuw team dat geen sponsorkleding had, dus wilde graag iets voor het team doen. Zijn bedrijf Productions and More is een specialist in licht en geluid verhuur. Ook zijn ze goed voor de op- en afbouw van evenementen en de bediening van apparatuur. Sinds 2011 is Productions and More betrokken bij verschillende evenementen en producties. Ze hebben een ruim assortiment dat flexibel samen te stellen is. Hiermee kunnen zij zowel kleine als grote evenementen tot een succes brengen.

 

Naast Productions and More is ook SBZ sinds dit seizoen sponsor van TOP 6. Gerard van Noort loopt al een aantal jaren rond op de club, vanwege zijn zoon Wessel van Noort die sinds de jeugd al bij TOP speelt. Nu de hele familie van Noort bij TOP korfbalt en zijn cluppie Crescendo opgeheven is, kon hij om sponsoring niet meer heen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! SBZ is een bouwbedrijf, gespecialiseerd in het bouwen met sandwichpanelen. Ze bouwen klimaatcellen, machinekamers, productieruimtes en scheidingswanden. Tevens beschikt SBZ over een eigen fabriek met een zetterij en productieafdeling van ramen en deuren. Met een montageploeg van 15 monteurs werkt SBZ aan projecten door heel Nederland.

 

Naast teamsponsor zijn beide bedrijven al meerdere jaren lid van de Business Club

Wij zijn erg blij met hun bijdrage aan de club!

 

Share
_DSC3698.jpg