Wedstrijdverslagen

Zaalprogramma met aangewezen te fluiten wedstrijden

Het zaalprogramma is gepubliceerd (https://www.kvtop.nl/korfbal/vereniging-competitie/ver-programma.html) met daarin de aangewezen wedstrijden voor de verplicht te fluiten wedstrijden. Het rooster van de zaalwachten en de indeling van de regelmatig fluitende TOP-pers - die nog steeds in afstemming met Kim Warmerdam worden ingeroosterd - volgen op korte termijn. 
 
Je kan zelf onderling ruilen, binnen of buiten je team, met iemand bardienst of zaalwacht etc. Geef wijzigingen uiterlijk op donderdag voor 18:00 uur door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kan niet afzeggen. Realiseer je dat wanneer je er niet bent er kinderen teleurgesteld in het veld zullen staan en je andere TOP-pers in de steek laat. Wij zorgen al jaren wekelijks dat er voor alle teams een scheidsrechter is en verwachten een ieders positieve bijdrage.
 
De afgelopen weken hebben we enkele tientallen reacties ontvangen op onze publicatie over het verplicht fluiten. Enthousiasme, begrip, verbazing, verwondering, teleurstelling, het kwam allemaal voorbij. Van reacties als ‘die 4x per jaar regel ik gewoon dat ik er ben of dat iemand anders fluit’ tot ‘ik fluit bij voorkeur de kleintjes’ en ‘ik wil wel graag begeleid worden om het goed te kunnen doen’ zijn reacties zoals we die graag zien. Een enkeling was zwaar teleurgesteld en boos dat ‘we’ tot dit besluit zijn gekomen. Op de laatste Algemene Ledenvergadering hebben we deze wijziging al aangekondigd en daarover gecommuniceerd. 
 
Iedereen die nog geen reactie heeft gekregen op een vraag, krijgt nog antwoord van ons. Onze eerste focus lag bij het verwerken van de voorkeuren en het maken van het rooster voor de eerste weken.
 
We hopen dat de boosheid afneemt bij degenen die het betreft en dat ook deze TOP-pers inzien dat we de club met elkaar en voor elkaar draaien en dat we er niet onderuit komen dat een ieder behalve contributie ook een handje meehelpt en zo een steentje bijdraagt in de enorme puzzel die onze mooie vereniging met zich meebrengt. Alle begrip voor volle (korfbal)zaterdagen, wisselende diensten op werk, kleine kinderen en zelfs herkenbaar! We doen een beroep op een ieders flexibiliteit om tot een mooie bijdrage te komen.
 
Aanstaande maandag (18 nov), dinsdag (19 nov) en woensdag (20 nov) is er gelegenheid om uitleg te krijgen over fluiten, looplijnen etc. Hiervoor ben je welkom om van 20:00-20:30 en 20:30-21:00 om in de Peter Kales Lounge (bovenkantine) binnen te lopen.
 
De spelregels voor jeugdkorfbal (balgrootte, wedstrijdduur, wisselen om de 2 doelpunten of tijd, strafworpen na de wedstrijd etc.) vind je hier: https://www.knkv.nl/rvw-303-rb-jeugdkorfbal en informatie over de benodigde app vind je hier: https://www.knkv.nl/nieuws/app-knkv-wedstrijdzaken-vervangt-sportlinked-app-0

 

Namens de scheidsrechterscommissie,
 
Wim van Dommelen
Share
RVD2003071324.jpg