Zaalseizoen beginnen, even aandacht voor het volgende

Het zaalseizoen is weer gestart, beter, want het is buiten guur en nat. Gelukkig kunnen we ook nu weer beschikken over de beide sporthallen De Wasbeek en De Korf. Ik denk dat het goed is dat we ons realiseren dat we te gast zijn in deze sporthallen, de exploitatie en beheer valt immer onder Stiwa. Zo aan het begin van hey zaalseizoen is het goed om even een aantal regels, waar iedereen zich aan dient te houden, te vermelden.

  • Roken is in en op het gehele sportcomplex niet toegestaan, dus ook niet in de kleedkamers. Buiten de sporthal roken kan, maar houd afstand van de voordeur. Er hangt een asbak aan het hek tegenover de ingang, gebruik die voor het uitmaken van je sigaret. 
  • Alcoholische dranken en glas zijn niet toegestaan in de sporthal en dus ook niet in de kleedkamers. Als je wilt drinken en feesten na je wedstrijd, doe dat dan niet in de kleedkamers. Feestjes vieren doe je in de kantine, dit is voor iedereen gezelliger.
  • Ruim je spullen op na het gebruik van de kleedkamer, iedereen houdt van een nette kleedkamer. 
  • Neem je ballen mee naar uitwedstrijden, zorg er dan voor dat ze na de uitwedstrijd terug komen in de sporthal, zodat er altijd voldoende ballen zijn om te trainen.
  • Wees zuinig op de materialen die we mogen gebruiken en ruim ze na gebruik weer op.
  • Als je gebruik wilt maken van de wandbaskets, is dat geen probleem, maar haal de basket omlaag met de daarvoor bestemde haak. Dus niet aan de basket gaan hangen en naar beneden trekken. Op die manier loop je de kans dat je de boel sloopt.

Als we met zijn allen bovenstaande in de gaten houden, blijft het voor iedereen leuk. Help op de zaterdagen de zaalwacht. Bij voorbaat dank.

Share