WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

Sterk begin van TOP tegen Dalto

Het was een sterke eerste wedstrijd van TOP/SolarCompleet gisteren tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen.

Het veld gaat het nooit meer winnen van de zaal maar de absolute desinteresse die hier en daar de afgelopen jaren wel eens de kop opstak, was er gisteren niet. Met het kleinere speelveld en de eveneens teruggebrachte speelduur naar 2 x 30 minuten is het veldseizoen er aantrekkelijker op geworden.

Een echte wedstrijd was het ondanks dat niet te noemen gisteren maar dat lag dus niet aan de inzet of andere factoren. TOP was veel sterker dan Dalto en drukte dat uit met 25-15 winst. Dat was best knap gezien de aanpassingen in deze wedstrijd. Jet deed niet mee, Fenna wel en  Frank als nieuwkomer ook maar die stond dan weer met Nick samen waardoor Mick nu met Paul een duo vormde. Even wennen zou je zeggen en dat was het hier en daar ook maar de basis bleek al zo sterk dat het toch niet zo heel slechte Dalto er niet tegenop kon. Met af en toe prachtige combinaties en snel spel maakte TOP een aantal mooie goals. Het was aangenaam langs de kant, waar best nog wat meer ruimte voor belangstelling was geweest.

Niet alleen Frank maar ook Bastiaan scoorde zijn debuutgoal in het shirt van TOP. Jan en de anderen konden tevreden zijn. TOP speelt maar vier veldwedstrijden voor de zaal maar deze eerste mocht er zijn. Het was een van de betere openingswedstrijden van de afgelopen jaren.
 

Share