WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

TOP/SolarCompleet verliest strijd om eerste plaats

Sassenheim. De eerste plek en daarmee het thuisvoordeel in de playoff-wedstrijd. Dat was de inzet van de topwedstrijd tussen de nummers 1 (TOP) en 2 (PKC). 

Fortuna verslaat onherkenbaar TOP in eerste play-off: 22-25

Er was geen enkele discussie over: de eerste playoffwinst van Fortuna/Delta Logistiek was helemaal verdiend. Aan de 22-25 eindstand zag het er misschien niet vanaf maar de nederlaag van TOP/SolarCompleet was eigenijk kansloos. 

Alleen veel doelpunten in saaie seizoensafsluiting TOP - Blauw-Wit

Omdat de laatste speelronde geen verrassingen meer opleverde, zijn de verwachte play offs nu definitief. TOP/SolarCompleet ontmoet Fortuna, PKC het Friese LDODK. 

TOP/SolarCompleet nog niet echt getest

De weken van de waarheid breken aan. Dat TOP zich al geplaatst heeft voor de play-offs en PKC dat na de bizar hoge uitslag tegen KCC ook heeft gedaan zal niemand verbazen. 

TOP en DeetosSnel boeien weinig: 28-22

De wedstrijd tussen TOP/SolarCompleet en DeetosSnel was er een om snel te vergeten. Als hij dat niet al was snel na afloop, want veel was er niet te beleven geweest in De Korf. 

TOP trekt weer aan langste eind tegen DOS’46: 24-23

Sympathiepunten: Ze worden niet gegeven in het korfbal maar wanneer wel dan had DOS’46 ze vanavond verdiend. Lang hadden de Nijeveners uitzicht op in ieder geval een wedstrijdpunt maar in de laatste minuut greep TOP/SolarCompleet toch de winst: 24-23.

TOP pakt eerste plaats na winst op PKC

De winst van TOP/SolarCompleet tegen PKC/SWKGroep was misschien niet opzienbarend. Toch was het in competitieverband al een tijdje geleden dat de Sassenheimers hun geduchte concurrent thuis versloegen.

27-19 winst van TOP op KZ beetje vertekend

Frank Mostard

Driekwart van de wedstrijd kon KZ/Thermo4U het TOP/SolarCompleet moeilijk maken. Daarna gaf de sterkte van de thuisploeg toch de doorslag en won TOP met 27-19. 

TOP overklast KCC: 42-19

Het was dat de hoge score in het oog sprong, anders was de wedstrijd van TOP/SolarCompleet en KCC/SO natural misschien al direct vergeten. 

TOP heeft geen moeite met zwak DVO

Niet zozeer de winst zelf maar het gemak waarmee TOP/SolarCompleet van DVO/Accountor won viel gisteravond op.