WEDSTRIJDVERSLAGEN selectie

TOP/SolarCompleet verliest kruisfinale

fortop

Delft: In de kruisfinale die werd gespeeld  op een zonovergoten veld was de tegenstander Fortuna, dezelfde tegenstander als in de Ziggodome-finale, waarin TOP de derde landstitel op rij behaalde.

TOP/SolarCompleet naar kruisfinales

topdsc

Sassenheim: In een wedstrijd die voor beide ploegen nog van belang was, maar voornamelijk in het teken stond van afscheid nemen. 

Dalto/Klaverblad Verzekeringen - TOP/SolarCompleet

Dalto-TOP

TOP/SolarCompleet heeft weer een stap richting de kruisfinale gezet. 

PKC/SWKGroep - TOP/SolarCompleet

pkctop

Sassenheim. De topper op papier, TOP/SolarCompleet tegen PKC/SWKGroep is helaas de laatste veldseizoenen geen echte topper meer. 

TOP/SolarCompleet - DVO/Accountor

topdvo

Sassenheim. Na slechts een week voorbereiding na het behalen van de historische landstitel (3x op rij)  in de zaal moest de knop weer om. 

De vijfde titel en de derde op rij…. Genieten!

TOP

Genieten. Met dat woord mag de zesde finale en de vijfde zaaltitel wel verbonden blijven.

Wat betreft de finale: laten we dit niet vergeten…

TOP logo

Na de sensatie in Papendrecht is het misschien overbodig maar met het oog op zaterdag moet ik iets bekennen…

TOP tegen Blauw Wit: Een team om…

Mick Snel


Morgen meer over de eerste play-off tussen TOP/SolarCompleet en Blauw-Wit…

Maar deze wedstrijd kan in ieder geval op de lijst van memorabele.

TOP wint maar heeft weinig aan wedstrijd tegen Avanti

Een van de minst interessante wedstrijden van de zaterdag eindigde in een even weinig opzienbarende uitslag. TOP/SolarCompleet liet Avanti/Flexcom in diens laatste wedstrijd in de Korfbal League met 30-21voor de achttiende keer puntloos. Toch kon de ploeg uit Pijnacker het hoogste niveau met opgeheven hoofd verlaten.

31-19 van TOP tegen DOS’46 zal niet lang in herinnering blijven

Barbara Brouwer

Het meest opvallende moment in de wedstrijd tussen TOP/SolarCompleet en DOS’46: Jet Hendriks en Barbara Brouwer repareren de speelvloer met tape en krijgen daarvoor enthousiast applaus. Het zei alles over de wedstrijd die er eigenlijk geen een was. TOP was veel te sterk en drukte dat uit met 31-19 winst.

TOP verslaat KZ op grootse wijze met 31-19

TOP-KZ

Niet de winst op zich, niet het het duizendste League-doelpunt van Mick Snel maar wel de manier waarop TOP/SolarCompleet tegenstander KZ/Hiltex versloeg was het nieuws van de wedstrijd. Met 31-19 liet de thuisploeg niet alleen een goede vorm zien maar vooral een onverstoorbaarheid die vertrouwen mag geven voor de min of meer al zekere playoffs.

‘Het deed er niet toe’ maar: TOP en PKC leveren topwedstrijd af

TOP-PKC

Een echte TOP - PKC, zo mag de wedstrijd van de door SolarCompleet en SWKGroep gesponsorde teams wel de boeken ingaan. Waar voorgaande competitieduels soms tegenvielen, kon deze aflevering zich meten met de League-finales. Verrassend of niet, TOP won met 25-23 en hield aan de twee winstpunten meer plezier over dan dat de verliespunten PKC pijn deden. Dat blijft immers bovenaan staan.