SPONSORING

 

Sponsor worden van TOP?

Neem dan contact op met Peter Steenbergen, voorzitter van onze Commerciële commissie, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek één van onze andere leden van de Commerciële commissie aan.

Duurzaamheid bij TOP/SolarCompleet

Het zal u vast niet zijn ontgaan, het thema duurzaamheid. Adviesgroepen, ministeries en inmiddels ook de spijbelende schooljeugd grijpen het thema aan om er aandacht voor te vragen. Maar waar gaat het nu eigenlijk om en hoe kritisch moeten we met dit onderwerp omgaan?

En net zo belangrijk; wat betekent duurzaamheid voor u als ondernemer, wat gaat de impact worden van de overheidsplannen en op welke wijze kunt u een rol spelen in dit boeiende onderwerp? Omdat TOP/SolarCompleet samen met haar Business Club u iets over dit thema wil meegeven hebben zij op donderdag 21 maart een speciale avond georganiseerd. Dat doen ze samen met Stephan van Schie van Solar Compleet, Herman Koning van Autocentrum Beelen en Michiel de Haan van Royal Lemkes.

Stephan is algemeen directeur van Solar Compleet en zal u bijpraten over de laatste ontwikkelingen op energiegebied. Daarbij zal o.a. het concept achter HONE worden toegelicht. Om Stephan een beeld te geven over het kennisniveau en de situatie binnen uw organisatie vragen wij u of u deze enquête wilt invullen: https://www.esurveycreator.com/s/d70d701. Met deze informatie kan Stephan beter inspelen op vragen/ onderwerpen die bij de deelnemers leven.

Vervolgens geven we het woord aan Herman Koning. Herman is marketingdirecteur bij Autocentrum Beelen en deelt graag met u zijn kennis en ervaring over Duurzaamheid en Mobiliteit en vooral ook hoe een ondernemer duurzaam mobiel kan zijn.

Afsluitend zal Michiel de Haan in zijn functie als Algemeen directeur van Royal Lemkes u meenemen in zijn duurzaamheidstraject.

Kortom, stof genoeg om u een goed beeld te geven over het thema duurzaamheid in relatie tot u als ondernemer.

We nodigen dan ook graag alle ondernemers uit op donderdag 21 maart vanaf 19:30 uur bij Auto Centrum Beelen aan de Gansoord 1 in Lisserbroek.

 

De catering voor deze avond is in handen van Blok Catering.

 

In het kader van de logistiek vragen wij u of u zich voor maandag 18 maart wil opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de TOP Business Club app (voor leden BC).

 

We kijken uit naar uw komst!

 

foto Schagen FM

Share
 

Sponsoring bij TOP

Een explosief groeiend aantal mensen geniet van sport, actief of passief, individueel of in teamverband, recreatief of op topniveau. Sport ontstrest, sport is gezond, sport is vrijetijdsbesteding nr.1, sport verbroedert, sport is mooi, spannend, sexy en voor miljarden het meest geliefde kijkspel, langs de lijn of op TV. Deze kwalitatieve en kwantitatieve eigenschappen verklaren de sterk toegenomen belangstelling van de commercie voor sport in het algemeen en sportsponsoring in het bijzonder. In ruil voor op geld waardeerbare ondersteuning maakt een bedrijf of instelling gebruik van veelzijdige communicatiemogelijkheden die een vereniging biedt. Sponsoren profiteren van grote naamsbekendheid, in het algemeen of onder een specifieke doelgroep, gekoppeld aan een sportief imago. Men heeft de mogelijkheid relaties en klanten te ontvangen in een ontspannen omgeving bij sportevenementen. Men creëert een hechtere band met en tussen personeelsleden. Sporters en supporters associëren naam en boodschap met eigenschappen als schoonheid, kracht, dynamiek, emotie, etc. TOP in Sassenheim biedt voldoende mogelijkheden voor sportsponsoring. Bovendien bereik je een grote groep mensen: 500 korfballers, 500 tennissers en de nodige aanhang in de vorm van toeschouwers, ouders etc. En dat gedurende het gehele jaar. In de media wordt daarbij de nodige aandacht besteed aan onze club vanwege de sportieve prestaties van de verschillende teams of andere activiteiten die georganiseerd worden door onze vereniging. We denken dan niet alleen aan de aandacht in de regionale en landelijke kranten maar ook op de lokale TV, korfbalbladen en deze website.

Reclamebanner zaal

In sporthal De Korf bieden wij reclamebanners aan van 3 bij 2 meter. Uw eigen boodschap hangt dan in onze sporthal, onder andere tijdens de Korfbal League wedstrijden van TOP 1 waar gemiddeld 500+ mensen aanwezig zijn. Tevens krijgt u elke wedstrijd exposure door onze eigen livestream.

Reclamebord veld

Rondom het hoofdveld van ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord. TOP 1 speelt hier haar thuiswedstrijden en door de weeks wordt het veld gebruikt door onze tennissende leden.

Onder het scorebord op ons hoofdveld is er ook een mogelijkheid om reclame te maken voor uw organisatie. Uw bord trekt de aandacht wanneer het publiek én de sporters de score of resterende tijd waarnemen.

Naast de reclameborden is er ook een mogelijkheid om een winddoek van 20 m2 op te hangen in onze hekken rondom het hoofdveld. Grootse exposure voor uw bedrijf!

Livestream

Een prachtige sponsormogelijkheid bij TOP is de sponsoring in onze livestream. Elke thuiswedstrijd van TOP in de zaal wordt deze livestream gebruikt om de wedstrijden via ons YouTube kanaal uit te zenden. Dit zorgt jaarlijks voor meer dan 100.000 views van korfbal- en sportliefhebbers uit heel Nederland. Het is mogelijk om alleen uw logo in beeld te brengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen commercial uit te zenden via de stream.

Programmaboekje

Tijdens de thuiswedstrijden van TOP 1 in de zaal bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren in ons programmaboekje. Uw advertentie kan in verschillende formaten in het boekje worden gedrukt die voor iedere toeschouwer beschikbaar wordt gesteld.

Narrowcasting

Op meerdere televisies in onze beneden en boven kantine kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te adverteren. U kunt uw eigen advertentie of filmpje tonen gedurende het hele jaar dat de kantines worden gebruikt. Daarnaast is er een mogelijkheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op ons nieuwe megascherm, waar uw advertentie wordt getoond naast live televisie.

Website

Op de homepage van onze website bieden wij ruimte aan om uw bedrijf te tonen tijdens de 500 websitebezoeken per week. Zowel bovenin de homepage als verder op de pagina kunt u uw banner plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om op andere pagina’s uw banner te tonen.

Teamsponsor

Uw logo op de shirts, pakken en tassen van een TOP team zorgt, afhankelijk van welk team u sponsort, voor exposure in de regio of zelfs in heel Nederland. Foto’s van de teams, in tenue, worden geplaatst in regionale en landelijke kranten bij het behalen van een (Nederlands) kampioenschap. Natuurlijk staan er ook foto’s van de teams op onze website.

Sponsor worden van TOP?

Neem dan contact op met Michiel de Haan, voorzitter van onze commerciële commissie, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek één van onze andere leden van de commerciële commissie aan.