SPONSORING

Rabobank Bollenstreek drie jaar shirtsponsor van A-selectie

Onder het motto ”Rabobank en TOP zetten in op de kampioenen van de toekomst” hebben Rabobank Bollenstreek directievoorzitter Paul Groen en Peter Steenbergen hun handtekening gezet onder een driejarige verbintenis.

Rabo Clubsupport

De Rabobank keert een deel van haar winst uit aan (sport)verenigingen. Ook dit jaar doen ze dit weer d.m.v. een actie die eind september start onder de naam “Rabo Clubsupport” (voorheen bekend als Rabo Clubkas Campagne).

Peter Kales blikt terug op 25 jaar Kales Airline Services

We vonden dit interview met Peter Kales, gepubliceerd in CARGO magazine, sinds 2008 onze zeer gewaardeerde TOP sponsor. 

Recordopbrengst TOP-veiling

De 5e veiling van korfbalvereniging TOP/SolarCompleet heeft een absoluut recordbedrag van maar liefst ruim €35.000,- opgebracht. 

Loterij tijdens de veiling

Tijdens de veiling van 24 mei wordt ook een loterij gehouden. Aan elk veilingboekje zit een gratis lot en tijdens de avond kun je ook loten bijkopen (2 eur0 per stuk; 3 voor 5 euro).

Hans van Breukelen voorafgaand aan de TOP veiling

De veiling op vrijdag 24 mei begint om 20.30 uur, maar zorg dat je er  voor 19.30 bent. Dan geeft Hans van Breukelen een inspirerende speech. 

Prachtige veilingitems voor veiling op 24 mei

Jij komt toch ook naar de TOP veiling op vrijdag 24 mei (20.30 uur)? En naar de inspirerende speech van Hans van Breukelen (19.30 uur)?

Itemlijst veiling 2019

 

Volle bak bij Business Club Event op 23 maart

bc

Voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd stond het laatste reguliere BC-event op het programma. Eén waarbij coach Jan Niebeek uitleg gaf over de laatste stappen richting Ziggo Dome.

Sponsormogelijkheden TOP/SolarCompleet

Sinds enkele maanden beschikt TOP over een overzichtelijke sponsorbrochure. Een prachtige brochure waarin u als sponsor de mogelijkheden ziet die TOP/SolarCompleet biedt voor nieuwe sponsoren,  en om de exposure van huidige sponsoren te continueren of zelfs uit te breiden.