Sponsoring

 

Sponsor worden van TOP?

Neem dan contact op met Michiel de Haan, voorzitter van onze commerciële commissie, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek één van onze andere leden van de commerciële commissie aan.

Rabobank clubkas campagne

Rabo clubkas

Ben je lid van TOP, ouder dan 18 én bankier je bij de Rabobank? 

Sponsormogelijkheden in Hoogvliet Sportplaatjes-actie

In het voorjaar van 2018 kunnen leden van TOP bij Hoogvliet sparen voor sportplaatjes. Van de spelers van alle teams – van kangoeroes tot en met de senioren – kunnen unieke fotoplaatjes worden gespaard, die in een gepersonaliseerd TOP verzamelalbum kunnen worden geplakt. In het TOP-verzamelalbum komt informatie over de vereniging te staan, sfeerreportages en krijgen alle teams een eigen pagina, waarop zowel teamfoto als de individuele foto’s komen te staan. TOP ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden en sponsoren vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Nog steeds 10% korting bij L. J. Sport voor leden

L.J.Sport

Al een aantal jaren krijgen alle TOP leden bij onze trouwe sponsor L.J. Sport 10% korting op hun korfbalaankopen. Bovendien gaat er 10% van het aankoopbedrag naar onze vereniging. 

Doelpunten selectie euro's waard

Net als in de afgelopen jaren zal Clair Optiek er weer voor zorgen dat doelpunten van de 1e selectie niet alleen punten, maar ook geld voor de vereniging opleveren. Voor elk doelpunt, wedstrijdpunten en overwinning krijgt TOP een bedrag, wat vorig jaar in een hele mooie opbrengst van bijna € 2.500,- resulteerde. Buiten deze mooie aktie is Clair Optiek ook nog eens sponsor van de A1, de overige juniorenteams en van het TOP Korfball College.

Genoeg reden dus om deze trouwe sponsor o.a. via deze weg te danken.

TOP Business Club on the move

Op dinsdag 17 oktober was het zover en mocht onze business club met een groep sportieve ondernemers te gast zijn bij Aanpassingsbedrijf Bierman in Nieuw-Vennep. Een boeiend familiebedrijf dat al sinds 1951 aan de weg timmert en zich heeft gespecialiseerd in het aanpassen van auto’s en bussen voor individueel- en groepsrolstoelvervoer. Samen met zoon Alex wist gastheer Rene Wijntjes de deelnemers op een inspirerende manier te boeien met de vele hoogtepunten, maar ook dieptepunten van het bedrijf. Zowel innovatieve uitdagingen op het gebied van mobiliteit tot regionale huisvestingsproblematiek hebben Aanpassingsbedrijf Bierman gemaakt tot wat het nu is. Een marktleider op het gebied van mobiliteit voor individueel- en groepsrolstoelvervoer en een pareltje voor de Randstad.

Solar Compleet, nieuwe hoofdsponsor TOP stelt zich voor

TOP solar Compleet

Zaterdag 16 september heeft onze nieuwe hoofdsponsor Solar Compleet zich na de wedstrijd tegen PKC/SWKGroep voorgesteld aan selectie, Business Club, Club van 100 en alle andere aanwezige leden.

Kales airline services

 

 
nov
9

vr: 18:30 - 21:30

dec
8

za: 17:00 - 21:00

mrt
23

za: 17:00 - 21:00

mrt
30

za: 17:00 - 20:00

apr
6

za: 17:00 - 20:00

Sponsoring bij TOP

Een explosief groeiend aantal mensen geniet van sport, actief of passief, individueel of in teamverband, recreatief of op topniveau. Sport ontstrest, sport is gezond, sport is vrijetijdsbesteding nr.1, sport verbroedert, sport is mooi, spannend, sexy en voor miljarden het meest geliefde kijkspel, langs de lijn of op TV. Deze kwalitatieve en kwantitatieve eigenschappen verklaren de sterk toegenomen belangstelling van de commercie voor sport in het algemeen en sportsponsoring in het bijzonder. In ruil voor op geld waardeerbare ondersteuning maakt een bedrijf of instelling gebruik van veelzijdige communicatiemogelijkheden die een vereniging biedt. Sponsoren profiteren van grote naamsbekendheid, in het algemeen of onder een specifieke doelgroep, gekoppeld aan een sportief imago. Men heeft de mogelijkheid relaties en klanten te ontvangen in een ontspannen omgeving bij sportevenementen. Men creëert een hechtere band met en tussen personeelsleden. Sporters en supporters associëren naam en boodschap met eigenschappen als schoonheid, kracht, dynamiek, emotie, etc. TOP in Sassenheim biedt voldoende mogelijkheden voor sportsponsoring. Bovendien bereik je een grote groep mensen: 500 korfballers, 500 tennissers en de nodige aanhang in de vorm van toeschouwers, ouders etc. En dat gedurende het gehele jaar. In de media wordt daarbij de nodige aandacht besteed aan onze club vanwege de sportieve prestaties van de verschillende teams of andere activiteiten die georganiseerd worden door onze vereniging. We denken dan niet alleen aan de aandacht in de regionale en landelijke kranten maar ook op de lokale TV, korfbalbladen en deze website.

Reclamebanner zaal

In sporthal De Korf bieden wij reclamebanners aan van 3 bij 2 meter. Uw eigen boodschap hangt dan in onze sporthal, onder andere tijdens de Korfbal League wedstrijden van TOP 1 waar gemiddeld 500+ mensen aanwezig zijn. Tevens krijgt u elke wedstrijd exposure door onze eigen livestream.

Reclamebord veld

Rondom het hoofdveld van ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord. TOP 1 speelt hier haar thuiswedstrijden en door de weeks wordt het veld gebruikt door onze tennissende leden.

Onder het scorebord op ons hoofdveld is er ook een mogelijkheid om reclame te maken voor uw organisatie. Uw bord trekt de aandacht wanneer het publiek én de sporters de score of resterende tijd waarnemen.

Naast de reclameborden is er ook een mogelijkheid om een winddoek van 20 m2 op te hangen in onze hekken rondom het hoofdveld. Grootse exposure voor uw bedrijf!

Livestream

Een prachtige sponsormogelijkheid bij TOP is de sponsoring in onze livestream. Elke thuiswedstrijd van TOP in de zaal wordt deze livestream gebruikt om de wedstrijden via ons YouTube kanaal uit te zenden. Dit zorgt jaarlijks voor meer dan 100.000 views van korfbal- en sportliefhebbers uit heel Nederland. Het is mogelijk om alleen uw logo in beeld te brengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen commercial uit te zenden via de stream.

Programmaboekje

Tijdens de thuiswedstrijden van TOP 1 in de zaal bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren in ons programmaboekje. Uw advertentie kan in verschillende formaten in het boekje worden gedrukt die voor iedere toeschouwer beschikbaar wordt gesteld.

Narrowcasting

Op meerdere televisies in onze beneden en boven kantine kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te adverteren. U kunt uw eigen advertentie of filmpje tonen gedurende het hele jaar dat de kantines worden gebruikt. Daarnaast is er een mogelijkheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op ons nieuwe megascherm, waar uw advertentie wordt getoond naast live televisie.

Website

Op de homepage van onze website bieden wij ruimte aan om uw bedrijf te tonen tijdens de 500 websitebezoeken per week. Zowel bovenin de homepage als verder op de pagina kunt u uw banner plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om op andere pagina’s uw banner te tonen.

Teamsponsor

Uw logo op de shirts, pakken en tassen van een TOP team zorgt, afhankelijk van welk team u sponsort, voor exposure in de regio of zelfs in heel Nederland. Foto’s van de teams, in tenue, worden geplaatst in regionale en landelijke kranten bij het behalen van een (Nederlands) kampioenschap. Natuurlijk staan er ook foto’s van de teams op onze website.

Sponsor worden van TOP?

Neem dan contact op met Michiel de Haan, voorzitter van onze commerciële commissie, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek één van onze andere leden van de commerciële commissie aan.