Sponsoring

 

Sponsor worden van TOP?

Neem dan contact op met Peter Steenbergen, voorzitter van onze Commerciële commissie, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek één van onze andere leden van de Commerciële commissie aan.

Volle bak bij Business Club Event op 23 maart

bc

Voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd stond het laatste reguliere BC-event op het programma. Eén waarbij coach Jan Niebeek uitleg gaf over de laatste stappen richting Ziggo Dome.

Sponsormogelijkheden TOP/SolarCompleet

Sinds enkele maanden beschikt TOP over een overzichtelijke sponsorbrochure. Een prachtige brochure waarin u als sponsor de mogelijkheden ziet die TOP/SolarCompleet biedt voor nieuwe sponsoren,  en om de exposure van huidige sponsoren te continueren of zelfs uit te breiden. 

Duurzaamheid bij TOP/SolarCompleet

Het zal u vast niet zijn ontgaan, het thema duurzaamheid. Adviesgroepen, ministeries en inmiddels ook de spijbelende schooljeugd grijpen het thema aan om er aandacht voor te vragen. Maar waar gaat het nu eigenlijk om en hoe kritisch moeten we met dit onderwerp omgaan?

Nieuwe ondernemers bij de TOP Business Club

Al het goede komt vaak in één, is een gezegde dat we vroeger meekregen op school. Dat zo’n gezegde dan ook bewaarheid wordt ervaren we bij de TOP Business Club.

“Krachtige” BC-bijeenkomst op 16 februari

Wat een prachtig, interessant en vol programma weer bij de TOP Business Club rondom de wedstrijd tegen DeetosSnel. 

Ook grote opkomst bij tweede TOP Business Club event

bc

Met de wetenschap dat de opening een record aantal deelnemers had, mochten we ook nu weer rekenen op een grote opkomst.

Eerste Business Club event zeer succesvol

bc

Met de openingswedstrijd op vrijdag 9 november tussen de 2 zaalfinalisten TOP/SolarCompleet en Fortuna/Delta Logistiek is het zaalseizoen van de Korfbal League geopend. 

TOP/SolarCompleet start unieke samenwerking met EXO-L

EXO

Met de start van een unieke samenwerking tussen TOP/SolarCompleet en enkel brace leverancier EXO-L wordt aangetoond dat innovatie niet meer is weg te denken binnen zowel de topsport als de breedtesport.

Mooie opbrengst van Rabobank Clubkas Campagne

Rabo clubkas actie

TOP heeft voor de 3jaar op rij meegedaan aan de Clubkas Campagne van de Rabobank.

Leden business club

Kales airline services

 

 
Geen gebeurtenissen gevonden

Sponsoring bij TOP

Een explosief groeiend aantal mensen geniet van sport, actief of passief, individueel of in teamverband, recreatief of op topniveau. Sport ontstrest, sport is gezond, sport is vrijetijdsbesteding nr.1, sport verbroedert, sport is mooi, spannend, sexy en voor miljarden het meest geliefde kijkspel, langs de lijn of op TV. Deze kwalitatieve en kwantitatieve eigenschappen verklaren de sterk toegenomen belangstelling van de commercie voor sport in het algemeen en sportsponsoring in het bijzonder. In ruil voor op geld waardeerbare ondersteuning maakt een bedrijf of instelling gebruik van veelzijdige communicatiemogelijkheden die een vereniging biedt. Sponsoren profiteren van grote naamsbekendheid, in het algemeen of onder een specifieke doelgroep, gekoppeld aan een sportief imago. Men heeft de mogelijkheid relaties en klanten te ontvangen in een ontspannen omgeving bij sportevenementen. Men creëert een hechtere band met en tussen personeelsleden. Sporters en supporters associëren naam en boodschap met eigenschappen als schoonheid, kracht, dynamiek, emotie, etc. TOP in Sassenheim biedt voldoende mogelijkheden voor sportsponsoring. Bovendien bereik je een grote groep mensen: 500 korfballers, 500 tennissers en de nodige aanhang in de vorm van toeschouwers, ouders etc. En dat gedurende het gehele jaar. In de media wordt daarbij de nodige aandacht besteed aan onze club vanwege de sportieve prestaties van de verschillende teams of andere activiteiten die georganiseerd worden door onze vereniging. We denken dan niet alleen aan de aandacht in de regionale en landelijke kranten maar ook op de lokale TV, korfbalbladen en deze website.

Reclamebanner zaal

In sporthal De Korf bieden wij reclamebanners aan van 3 bij 2 meter. Uw eigen boodschap hangt dan in onze sporthal, onder andere tijdens de Korfbal League wedstrijden van TOP 1 waar gemiddeld 500+ mensen aanwezig zijn. Tevens krijgt u elke wedstrijd exposure door onze eigen livestream.

Reclamebord veld

Rondom het hoofdveld van ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een reclamebord. TOP 1 speelt hier haar thuiswedstrijden en door de weeks wordt het veld gebruikt door onze tennissende leden.

Onder het scorebord op ons hoofdveld is er ook een mogelijkheid om reclame te maken voor uw organisatie. Uw bord trekt de aandacht wanneer het publiek én de sporters de score of resterende tijd waarnemen.

Naast de reclameborden is er ook een mogelijkheid om een winddoek van 20 m2 op te hangen in onze hekken rondom het hoofdveld. Grootse exposure voor uw bedrijf!

Livestream

Een prachtige sponsormogelijkheid bij TOP is de sponsoring in onze livestream. Elke thuiswedstrijd van TOP in de zaal wordt deze livestream gebruikt om de wedstrijden via ons YouTube kanaal uit te zenden. Dit zorgt jaarlijks voor meer dan 100.000 views van korfbal- en sportliefhebbers uit heel Nederland. Het is mogelijk om alleen uw logo in beeld te brengen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen commercial uit te zenden via de stream.

Programmaboekje

Tijdens de thuiswedstrijden van TOP 1 in de zaal bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren in ons programmaboekje. Uw advertentie kan in verschillende formaten in het boekje worden gedrukt die voor iedere toeschouwer beschikbaar wordt gesteld.

Narrowcasting

Op meerdere televisies in onze beneden en boven kantine kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te adverteren. U kunt uw eigen advertentie of filmpje tonen gedurende het hele jaar dat de kantines worden gebruikt. Daarnaast is er een mogelijkheid om uw bedrijf zichtbaar te maken op ons nieuwe megascherm, waar uw advertentie wordt getoond naast live televisie.

Website

Op de homepage van onze website bieden wij ruimte aan om uw bedrijf te tonen tijdens de 500 websitebezoeken per week. Zowel bovenin de homepage als verder op de pagina kunt u uw banner plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om op andere pagina’s uw banner te tonen.

Teamsponsor

Uw logo op de shirts, pakken en tassen van een TOP team zorgt, afhankelijk van welk team u sponsort, voor exposure in de regio of zelfs in heel Nederland. Foto’s van de teams, in tenue, worden geplaatst in regionale en landelijke kranten bij het behalen van een (Nederlands) kampioenschap. Natuurlijk staan er ook foto’s van de teams op onze website.

Sponsor worden van TOP?

Neem dan contact op met Michiel de Haan, voorzitter van onze commerciële commissie, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek één van onze andere leden van de commerciële commissie aan.