G-korfbal

G-korfbal

Sinds 8 december zijn we begonnen met de G-korfbal trainingen. Een enthousiaste groep trainers met oog voor korfbal en feeling hebben met de deelnemers geven al drie maanden lang om de week training aan een vaste groep deelnemers.

De trainingen bestaan uit een mix van korfbaloefeningen, beweging en vooral heel veel gezelligheid. En natuurlijk is er binnen deze groep plek voor nog meer gezelligheid en dus nieuwe deelnemers!

Op zaterdag 13 april is alweer de laatste training in de zaal, daarna gaan we gewoon door op het veld. Deze laatste zaaltraining staat in het teken van een vriendentraining. Dus neem gezellig iemand mee! Na afloop van deze training worden er pannenkoeken gegeten en limonade gedronken.

 

De week daarna gaan we het veld op. De veldtrainingen zijn gepland op zaterdag 20 april, 4 mei, 18 mei, 1 juni en 15 juni van 10.00-11.00 uur.

Lijkt het jou leuk om ook mee te doen? Of ken je iemand waarvan je denkt dat hij/zij het ook leuk zou vinden? Iedereen mag elke training langskomen of je kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor meer informatie.

 

We hopen je snel te zien!

Share