TOPpers in Oranje

Sanne met Nederland onder 17 wereldkampioen

Afgelopen weekend speelde Sanne Pijpers met Nederland onder 17 in Eindhoven. De officieuze wereldtitel werd binnengehaald door o.a. te winnen van Chinees Taipei en België. Lees (hier) verder op korfbal.nl

Mick, Celeste, Barbara en Nick in EK selectie

EK toppers teamnl

Bondscoach Wim Scholtmeijer heeft vanochtend zijn definitieve selectie bekendgemaakt voor het EK Korfbal, dat van 13 tot en met 21 oktober in Friesland gespeeld wordt.

Julia Schuiling in Oranje U17

Julia in Oranje U17

Op de Korfbal Challenge maakte Coach Barry Schep zijn selectie voor Oranje U17 bekend. TOP speelster Julia Schuiling is daarbij in zijn selectie opgenomen. Daar zijn we uiteraard als vereniging trots op. Julia, gefeliciteerd en veel succes gewenst yes.

Voorlopige selectie Oranje onder 17 bekend gemaakt

Milou Schuiling Julia Schuiling

Milou (links) en Julia (rechts) Schuiling

Bondscoachen Leon Simons/Barry Schep hebben de voorlopige selecties van Oranje onder 17 en 19 bekend gemaakt. Onze nieuwe aanwinsten uit de A1, Julia en Milou Schuiling behoren tot de selectie Oranje onder 17. Dit is natuurlijk iets waar we als club trots op zijn. We hopen dan ook dat de meiden een plekje in de definitieve selectie bemachtigen. Kom ze daarom tijdens de Korfbal Challege (tussen kerst en oud en nieuw) aanmoedigen.

Namens TOP heel veel succes gewenst de komende tijd meiden!