Jeugd nieuws

TC-Jeugd nieuws

Met trainingen de komende weken, nieuws over de teamindelingen en kampioenen. Maar eerst: op 29 mei publiceerden wij een oproep om je aan te melden om training te gaan geven. 

We denken dat veel mensen vergeten zijn dat te doen, want het aantal aantal aanmeldingen is beperkt gebleven tot twee enthousiaste dames. Het kan nog, dus stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of spreek ons van de week even aan!

 

Trainingen in de komende weken

Het einde van het seizoen nadert. De trainingen de komende weken zien er als volgt uit:

 

week van 10 juni

Voor alle teams training als gebruikelijk.

 

week van 17 juni

Voor alle teams training als gebruikelijk, de afsluitende week.

 

week van 24 juni

Geen teamtrainingen. Er zijn deze week trainingen voor het schoolkorfbal. (daarover bericht van schoolkorfbalcommissie). Veel kinderen doen mee en kinderen uit de hogere letters gaan deze kinderen begeleiden.

 

week van 1 juli

Geen teamtrainingen. Op 2 en 4 juli van 18-19 uur is er training voor kinderen die mee hebben gedaan aan het schoolkorfbaltoernooi en nader willen kennis maken met korfbal.

 

Publicatie teamindeling seizoen 2019-2020

De komende week zullen we gebruiken om op details nog besluiten te nemen over de teamindeling voor volgend seizoen. Er zijn wat late verzoeken binnen gekomen, die we toch nog even de revue laten passeren. Ook willen we de komende week gebruiken om de trainers en coaches definitief op teams te plaatsen. Begin volgende week laten we alles bij elkaar komen en daarna zullen we de teams op de site publiceren.

 

Kampioenen!

In de afgelopen konden we veel teams medailles uitreiken, omdat ze kampioen geworden zijn.

Allereerst wist onze E1 op dinsdag 28 mei Sporting Trigon E1 te verslaan met 5-11. Na de wedstrijd gauw naar Sassenheim voor taart. de medailles en natuurlijk de foto!

Op zaterdag 1 juni werden er veel kampioenswedstrijden gespeeld en in beide alle gevallen kon ‘We are the Champions’ worden aangezet. Helaas lukte het de C5 net niet, na een indrukwekkende inhaalrace, te winnen en moest het kampioenschap aan KZ Danaïden laten.

De B5 won overtuigend van Madjoe met 13-3. Vanaf de eerste minuut liet TOP zien wie er met de beker vandoor zou gaan.

Met een bijzonder grote overwinning van onze D6 (30-1) haalde de D6 het kampioenschap binnen. En dat terwijl deze competitie niet heel veel verschillen had in de uitslagen. De D6 legde hiermee de nadruk op ‘we are the Champions!’

Ook de E2 liet geen twijfel bestaan over wie de beste is. Met maar liefste 21-4 werd Fiks E1 aan de kant gezet.

De E5 maakte het wat spannender, al is het geen enkel moment in de wedstrijd een issue geweest wie er zou winnen. Kios werd met 10-7 aan de kant gezet.

Van harte gefeliciteerd allemaal!!

De C1 wist op 25 mei helaas niet te imponeren tegen Fortuna en was daarmee uitgeschakeld voor de titel.

Er is nog een aantal teams kampioen geworden vorige week maar deze teams zullen zaterdag a.s. het kampioenschap vieren. En ook dan zullen er weer nieuwe kampioenswedstrijden zijn. Kom deze teams aanmoedigen!

Share

 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 01apr19