Jeugd nieuws

TC-Jeugd nieuws

In deze editie een reminder ten aanzien van de oefenwedstrijden van komende weken en een toevoeging van kampioensteams aan de eregalerij.

B1

De B1 speelde afgelopen zaterdag de kwartfinale voor het NK tegen KZ. Helaas bleek de tegenstander sterker en wonnen zij deze wedstrijd. De kwartfinale bleek het eindstation voor dit seizoen. Jammer, maar een resultaat om trots op te zijn!

 

C1

De C1 won afgelopen zaterdag van Die Haghe en zijn daardoor de kampioen van hun klasse. Op 6 april zullen zij deelnemen aan het NK in Wijk bij Duurstede. Daarover binnenkort meer.
Jongens en meiden, heel veel succes daar!

 

 

E3

De E3 won met maar liefst 24-3 van Pernix is daarmee de kampioen in hun klasse. Doordat concurrent Sporting Badhoevedorp werd verslagen door Kios is het verschil met nummer twee uiteindelijk toch nog groot. Klasse gedaan!

 

 

B3 en D2

Deze teams zitten in hetzelfde schuitje. Beide staan tweede met alleen verliespunten tegen de nummer 1. En laat die nummer één nu net voor beide teams de tegenstander zijn a.s. zaterdag! Bij winst zijn onze TOP-teams dus gedeeld kampioen met hun tegenstander. Die proberen er uiteraard alles aan te doen om dat niet te laten gebeuren, dus het beloven spannende wedstrijden te worden. Heel veel succes allen!

 

A4 en E2

Beide teams verloren afgelopen weekend hun wedstrijd en zijn daarmee uitgeschakeld voor het kampioenschap. Jammer!


Reminder oefenwedstrijdensmiley
Op zaterdag 6 en 13 april staan er oefenwedstrijden gepland. Vervoer bij uitwedstrijden moet door de ouders zelf geregeld worden via de teamapp. Het overzicht van deze wedstrijden staat zo spoedig mogelijk in het programma!
 

 
Share

 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 01apr19