Jeugd nieuws

Wedstrijdwijzigingen en kampioenen jeugd

Kampioenen nieuws

In de vorige editie van het TC Jeugdnieuws meldden we over mogelijke kampioenen. Er is nieuws!

 

De B1 heeft zich na de plaatsing voor de kwartfinales van het NK afgelopen zaterdag ook verzekerd van de eerste plaats en is daarmee de kampioen in hun klasse. In een bizarre wedstrijd werd een forse achterstand omgebogen in een voorsprong, wat resulteerde in een 29-26 winst op directe concurrent voor het kampioenschap KCC. Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

De B1 speelt a.s. zaterdag de kwartfinale voor het Nederlands Kampioenschap tegen KZ B1. De wedstrijd wordt om 12.30 uur gespeeld in de Korf.

 

TOP/SolarCompleet B1 

 

 

De C1 heeft zich inmiddels ook geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap, dat op 6 april zal plaatsvinden in Wijk bij Duurstede. Bij winst op Die Haghe a.s. zaterdag kan ook de C1 als kampioen in hun klasse aan het NK beginnen.

 

De C2 is helaas uitgeschakeld voor het kampioenschap: tegen Fortuna werd een punt verspeeld en afgelopen zaterdag tegen zaterdag werd in een leuke wedstrijd helaas net aan verloren. Op het veld weer nieuwe kansen! Ook de A3 is inmiddels helaas uitgeschakeld voor het kampioenschap. Afgelopen zaterdag werd verloren van Veo, waardoor de afstand tot koploper Haarlem onoverbrugbaar is geworden.

 

De E3 speelde afgelopen zaterdag op het nippertje gelijk tegen concurrent Sporting Badhoevedorp. Daardoor blijft het verschil drie punten en kan de E3 zaterdag voor de herkansing gaan in de wedstrijd tegen Pernix. Jongens en meiden, heel veel succes!

 

De F4 verloor van concurrent Pernix afgelopen zaterdag. Ze zijn daarmee nog niet uitgeschakeld, maar wel afhankelijk van de resultaten van Pernix in de komende wedstrijden.

 

Naast de F4 en de E3 zijn de E2, de D2, de B3 en de A4 nog in de race. Heel veel succes allemaal!

 

Wedstrijdwijzigingen

De wedstrijd van de B1 a.s. zaterdag wordt dus gespeeld in de Korf. Deze was uiteraard niet ingepland. Dat betekent, dat het KNKV een aantal wedstrijden gewijzigd zijn wb locatie en/of tijd.

 

23 maart 2019

11.05 uur

TOP/SolarCompleet A6 - Vlug en Vaardig A1

De Korf

23 maart 2019

09.45 uur

TOP/SolarCompleet D3 - Madjoe D2

De Wasbeek

23 maart 2019

10.45 uur

TOP/SolarCompleet D6 - VZOD D2

De Wasbeek

23 maart 2019

11.45 uur

TOP/SolarCompleet A3 - Pernix A1

De Wasbeek

 

Vervoer oefenwedstrijden veld

Voor 6 en 13 april zijn er oefenwedstrijden gepland. Belangrijk om nog even te noemen, is dat het vervoer door de teams zelf geregeld dient te worden. Sta je ingepland voor een uitwedstrijd, regel dan even via de teamapp welke ouder gaat rijden.

 

 

Share

 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 01apr19