Jeugd nieuws

Kersttraining Kangoeroes

Op zaterdag 15 december 2018 van 9.30 – 11.15 uur wordt er voor alle kangoeroes uit de regio weer een leuke spelochtend in het kerstthema georganiseerd.

Zal het onze kangoeroes lukken om met een arrenslee pakjes te vervoeren? Kunnen zij de kerstman alvast helpen en de ballen in de kerstboom hangen? En wie is er het snelst met de kerstmannenrace? We gaan het allemaal zien op 15 december, natuurlijk onder toeziend oog van onze mascotte ICE.

De kersttraining, die bedoeld is voor kangoeroes van 4, 5 en 6 jaar oud, wordt gehouden in sporthal De Korf. Dit is de sporthal op het terrein van TOP/Solarcompleet (Sportdreef 8 in Sassenheim). Vanaf 09.30 uur kunnen de kinderen binnen druppelen zodat we om 9.45 uur kunnen beginnen met onze gezamenlijke kerstwarming-up!

De spelletjes starten om 10.00 uur en zullen tot 11.15 uur duren. Na afloop drinken we met alle kangoeroes in de kantine boven een bekertje limonade, krijgen ze iets lekkers.

De kangoeroes van TOP/Solarcompleet kunnen zich opgeven bij Karen Zandbergen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor de opgave van de Kangoeroes van andere verenigingen kan er gemaild worden naar Lisette van der Willik (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); zij zal dan een inschrijfformulier toezenden.
Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen we het graag!

 

 

Hopelijk tot 15 december, wij hebben er zin in!

Sportieve groeten,
namens TOP/Solarcompleet en de kangoeroebegeleiders,

Lisette van der Willik, Lisanne Kerrebijn en Karen Zandbergen.
 

 
Share

 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 01apr19