Jeugd nieuws

F en E oefentoernooi met experimenten in De Korf

De dag na de start van ons vlaggenschip in de korfballeague is het op zaterdag 10 november de beurt aan onze F en E teams om zich in sporthal De Korf te melden.

Er is dan namelijk een oefentoernooi voor onze F1 t/m F4 en E3 t/m E9. Een aantal teams van Madjoe en Fiks maakt dit oefentoernooi compleet. Als u zin en tijd heeft kom dan gerust langs om deze toppers van de toekomst te bewonderen.

 

Begintijden en experimenten

Het toernooi begint om 09:00 uur met de F-teams en aansluitend starten de E-teams om 11:30 uur. De wedstrijden duren 2 keer 12 minuten met 1 minuut rust. Er wordt gespeeld volgens de spelregels die bij het (mono) korfbal horen. Er zijn geen prijzen aan dit oefentoernooi verbonden. We gebruiken dit toernooi tevens om te experimenteren. Experimenten bij de F-wedstrijden zijn dat er zonder vaste scheidsrechter wordt gespeeld maar dat de wedstrijd wordt geleid door twee wedstrijdbegeleiders, namelijk de coaches van beide teams. Het tweede experiment is dat de superspeler die bij 3 doelpunten verschil er in komt, er nu pas uitgaat als de stand weer gelijk is. Een experiment bij de E wedstrijden wordt dat hier de regel met de superspeler, zoals bij de F, weer van kracht wordt. De superspeler mag scoren en zowel een jongetje als meisje verdedigen. Wil je meer experimenten zien kom dan gerust langs!  Bij het oefentoernooi zijn er naast zaalwachten dus wel scheidsrechters voor de E wedstrijden nodig. Alvast een hartelijk dank aan jullie die dit oefentoernooi weer mogelijk maken.

 

Scheidsrechters bij het E toernooi

 

Wedstrijd

 

11:30

11:55

12:20

12:45

13:10

13:35

Veld 1

Simone vd G

Nick A3

Dick Anholts

Veld 2

Erik vd K

Wouter de K

Veld 3

Jasmijn

Thomas vd K (Madjoe)

Wasbeek (F5)

Joke R

         

 

Zaalwachten

08:30 uur Frank Verhaar

10:15 uur Samantha Hoogervorst

11:30 uur Tim van der Horst

12:45 uur Jacob Klunder

 

Toppers, tot zaterdag!


Toernooischema (klik/tap om te openen)


 

 

 

 

Share

 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 01apr19