Jeugd nieuws

TC-Jeugd nieuws met kampioenen

De afgelopen weken is de TC-Jeugd vooral druk bezig geweest met het maken van het zaaltrainingschema samen met de andere Technische Commissies, maar ook met het huldigen van kampioenen.

Zaterdag 13 oktober werd onze E1 overtuigend kampioen in hun klasse. Na maar liefst 118 doelpunten in 6 wedstrijden gemaakt te hebben, konden ze de kampioensbeker omhoog houden.

Ramon, Sofie, Sarah, Juul, trainers en coaches en ook Olaf die het eerste deel van de competitie in de E1 speelde, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

Maandag 15 oktober speelde onze C5 hun competitiewedstrijd tegen Kios. Er moest gewonnen worden om gelijk te komen met concurrent KZ Danaïden en samen kampioen te worden. Dat lukte: Kios werd met 0-4 verslagen. Na de training op woensdag werd het team gehuldigd met medailles en uiteraard de TOPtaart.

Andy, Rick, Ilse, Thom, Jasmijn, Jonathan, Julia, Karthiga, Tess en trainers/coaches van harte gefeliciteerd.

En dan afgelopen zaterdag. Er waren nog twee teams in de race voor het kampioenschap.

De E2 kreeg een herkansing tegen VZOD. Al eerder kon de E2 kampioen worden, maar er werd toen verloren van deze ploeg. In een zinderende wedstrijd werd een 4-0 achterstand weggewerkt en er werd geknokt voor minimaal een punt. En dat lukte! Een 6-6 gelijkspel werd het en beide teams zijn kampioen. Kyra, Laurens, Gijs, Yana, Sanne en trainers/coaches, van harte gefeliciteerd.

De C2 speelde onder grote publieke belangstelling tegen mede-kampioenskandidaat Madjoe. Na een moeizame eerste helft werd er in de tweede helft een voorsprong afgedwongen, maar Madjoe wist in de laatste seconden de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ook hier beide teams kampioen.

Tamar, Daan, Lotte, Thijs, Jenny, Julian, Isabel, Joppe, Anne, Wessel en trainers/coaches, ook jullie van harte gefeliciteerd

 

   .

 

Share

 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 01apr19