Jeugd nieuws

Teamsamenstelling TOP E9 en meer jeugdnieuws

We zijn weer begonnen; deze week hebben de selectieteams in de jeugd alweer getraind en volgende week starten we allemaal weer, op de Kangoeroes na.

In de selecties moet her en der nog een keuze gemaakt worden, maar voor het grootste deel is alles rond w.b. de teamindeling. We missen nog wel wat mensen in de indeling van de trainers en coaches, daarover lees je verderop in dit stuk meer. Verder in deze eerste editie van het TCJ-nieuws veel nieuws, dat met de start van het seizoen te maken heeft.

 

TC Jeugd

Je hebt er al eerder over kunnen lezen. Vanaf dit moment heeft de TC Jeugd twee voorzitters met dezelfde voornaam. Grof ingedeeld kun je zeggen dat de één zich met inhoud en ontwikkeling gaat bezig houden (Steven Baart) en de ander met organisatie en communicatie (Steven Kalkman). Verder zal Stella Tiggelman voorlopig de taken van de reizende Machteld de Haan over nemen als F-coördinator, nadat ze vorig seizoen de voorzittersrol heeft vervuld.

 

Tekorten in trainersstaf B

Ondanks verwoede pogingen afgelopen zomer om de laatste plekken te vervullen is het nog niet gelukt om een tweede trainer/coach voor de B4 te vinden en een coach voor de B5. We blijven uiteraard mensen vragen om deze taak op zich te nemen. Mocht je jezelf beschikbaar willen stellen of heb je een suggestie; laat het ons weten!

 

Teamwijziging B2

Door een opzegging in de B2 is Saskia vd Heiden toegevoegd aan de B2 vanuit de B3.

 

Teamindeling E9

Aan het eind van het vorige seizoen en in de afgelopen zomer is er een aantal nieuwe leden bij gekomen. We hebben besloten een extra team bij de bond op te geven, waardoor we met 9 E-teams gaan spelen. De volgende kinderen gaan hierin spelen, onder leiding van Bjorn en Nathan:

-Nina Bouzidi

-Euan Chewter

-Sophie Brussen

-Caitlyn Juffermans

-Fedde van der Horst

 

Oefenwedstrijden

Veel teams hebben ergens in de komende periode een oefenwedstrijd of nemen deel aan een toernooi (o.a. ons eigen TOP-toernooi) Helaas is het niet gelukt om voor ieder team een oefenwedstrijd te regelen. Enkele van deze teams zullen wellicht onderling kunnen oefenen tijdens een training.

 

Trainersbegeleiding

Het afgelopen seizoen hebben de E- en F-trainers al begeleiding gehad van enkele enthousiaste

(oud-) korfballers. Dit wordt komend seizoen uitgebreid naar de andere letters. Nog niet alle poppetjes zijn rond. Op een later tijdstip zullen we trainersbegeleiders per letters bekend maken. We kunnen al wel melden dat Ruben Boode, trainer/coach TOP2, komend seizoen ook aan de slag zal gaan als hoofd opleidingen. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de begeleiding van de jeugdselectie-trainers en zal ook de trainersbegeleiders in de breedtesport aansturen.

 

Kangoeroes

De kangoeroes zullen weer starten op 8 september, als ook de competitie weer begint.

 

Informatie-avond voor ouders van nieuwe leden

Op donderdag 6 september om 19 uur organiseert de TC Jeugd een informatie-avond over het reilen en zeilen bij TOP voor ouders van nieuwe leden. De avond vindt plaats in de bovenkantine. Koffie en thee staat klaar vanaf 18.45 uur.

 

Heb je vragen, opmerkingen of wil je je aanmelden om de B4- en B5-staf compleet te maken, mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Share

 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 01apr19