Jeugd nieuws

Filmavond voor de C-teams

Op vrijdag 19 januari organiseert de ACJ een gezellige filmavond voor alle C-teams. Komen jullie ook? Om 19.30 uur zijn alle C-teams welkom in de bovenkantine. 

De ACJ gaat er voor zorgen dat er een leuke film zal worden aangezet en uiteraard horen daar lekkere hapjes en drankjes bij. Om ervoor te zorgen dat er een film kan worden gekozen die bij meerdere van de C-spelers in de smaak kan vallen hebben we hun hulp nodig.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan of je nog een leuke film weet. De ACJ heeft al een aantal films op het oog maar ook andere films zijn altijd welkom. Bijvoorbeeld: Belle en het Beest, Spiderman Homecoming, Ride Along 2, Girls Night Out, Transformers the last Knight, Star Wars: The Force Awakens, The Dark Tower, Bad Moms, Logan Lucky.

 

Omstreeks 21.30 uur zal de avond afgelopen zijn. Graag horen we van jullie of je erbij bent. Meld je dus aan en kom gezellig met je hele team en jullie coaches !

We zien jullie 19 januari.

 

bad moms

Share

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 24mrt18