Jeugd nieuws

Kersttraining Kangoeroes

Op zaterdag 16 december was het weer zover: de jaarlijkse kersttraining voor de kangoeroes bij TOP. Samen met ongeveer 90 kinderen van andere verenigingen en onze eigen 11 kangoeroes begonnen we om 10 uur met de warming-up. 

DJ Thomas had gave muziek uitgezocht en ook ICE liet even zien dat hij prima kan dansen. Nadat we helemaal warm gedanst waren, begonnen we met het spelletjescircuit. Er waren tien spelletjes die allemaal met de kerst te maken hadden zoals bijvoorbeeld cadeautjes mikken in de arrenslee, sterren schieten, kerstbomen versieren, kerstmannentik, een kerstknutsel en balletjes gooien in de kerstmannenhoepelbroek. Ontzettend leuk om te zien dat iedereen zo genoot van de spelletjes, en zijn best deed.

 

Om 11.15 uur was het al weer tijd om de kersttraining van dit jaar af te sluiten en hebben we in de kantine boven een bekertje limonade gedronken. Bij het afscheid kregen de kinderen nog een chocoladekerstbal en daarna ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

 

Namens de kangoeroegroep van TOP bedanken we alle verenigingen die hebben mee gedaan; op naar volgend jaar, dan bestaat de kersttraining van TOP 10 jaar wink

Daarnaast bedanken we graag de Club van 100 voor de sponsoring van de kerstknutsel, Corrie van Vegten van de bond voor de aanwezigheid en de leuke presentjes, DJ Thomas voor de muziek, Jasper "ICE" Westerbeek voor de dansmoves en alle C-jeugdleden die hebben geholpen bij de spelletjes voor hun enthousiasme en begeleiding; wat boft TOP toch met zoveel enthousiaste (jeugd)leden die hun steentje bij willen dragen.

Maar het allergrootste bedankje is zoals ieder jaar voor Lisette en Fenna, dit jaar heel goed geholpen door Joyce; zonder jullie was er niet zo’n leuke training geweest, enorm bedankt !

 

Bekijk ook onderstaande video's die Fenna gemaakt heeft : 

 


Video van onze TOP kangoeroes

                 


Video van alle kangoeroes die hebben meegedaan

 

 

 

Onze huisfotograaf Rene van Dam was deze ochtend ook aanwezig en heeft hele leuke foto’s gemaakt. Ze zijn te bekijken en te bestellen via deze link: https://www.oypo.nl/05FEBABAA6F384E4.

Rene, bedankt yes

 

 

De kangoeroegroep wenst iedereen hele fijne kerstdagen en een sportief 2018.

 

 

 
Share

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 24mrt18