Jeugd nieuws

Bericht van de TCJeugd

Van meerdere kanten komen er signalen dat het onbekend is wie er in de TCJeugd zitten, wat we precies doen en vooral hoe we het doen. In de meeste gevallen levert dit vraagtekens op bij leden/ouders en oudere kinderen. Hoe wordt er gekeken naar de indeling van de kinderen, hoe weten ze nu wat mijn kind kan, maar ook vragen over trainers, schema van de trainingen en begeleiden van trainers zijn vaak gesteld.

Wij als TCJeugd onderkennen deze signalen zeker en hebben het er daar de afgelopen periode tijdens vergaderingen vaak over gehad. Het is een van onze doelen dan ook om de zichtbaarheid van de TCJeugd de komende periode te vergroten d.m.v. de volgende punten

- Regelmatig updates op de site: wijzigingen door de bond, besproken onderwerpen in  vergaderingen, selecties etc.

- Verduidelijken van onze taken onder de leden/ouders. Op dit moment zijn wij bezig om een nieuwe structuur te maken binnen de TCJeugd, waardoor wij hopen dat het nog duidelijker gaat worden bij wie de leden/ouders moeten zijn met bepaalde vragen.

- Eens in de twee/drie maanden willen we proberen per leeftijdscategorie een ouder-uurtje te organiseren, bv tijdens trainingen, zodat ouders kunnen langskomen en onder genot van een kopje koffie/thee hun vragen kunnen stellen.

Wij hopen door bovenstaande punten ons meer te laten zien en duidelijker te maken wie wij zijn en wat wij doen.

Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn dan horen we dat graag.

Namens de TCJeugd

Stella, Machteld, Lonneke, Simone, Jan Willem, Thimo, Wouter, Steven en Jeroen.

Al het jeugdnieuws is te vinden op kvtop.nl/jeugd

 

 

Share

 
juni
18

ma: 17:00 - 19:00

juni
19

di: 17:00 - 19:00

juni
20

wo: 17:00 - 19:00

juni
25

ma: 17:00 - 19:00

juni
26

di: 17:00 - 19:00

juni
27

wo: 17:00 - 19:00

 

laatste wijziging 24mrt18