Jeugd nieuws

Wedstrijdwijzigingen en kampioenen jeugd

Kampioenen nieuws

In de vorige editie van het TC Jeugdnieuws meldden we over mogelijke kampioenen. Er is nieuws!

Zaterdag kampioenen

Na de behaalde kampioenschappen van de A2 en de D3 kunnen 16 maart 4 teams kampioen worden.

Paasfestijn voor E & F teams

Dit jaar organiseren we weer voor alle kinderen die lid zijn van TOP en die in de E en F spelen een paasfestijn!

TC-Jeugd nieuws

In deze editie van het TC Jeugdnieuws lees je o.a. wat we afgelopen week hebben gedaan in ons proces ten aanzien van de teamindeling, hebben we nieuws over een jongensactie en  berichten we jullie over mogelijke deelname van TOP-teams aan NK’s.

Zaterdag kampioenen

A.s. zaterdag zijn er 2 kampioenswedstrijden:

TC-Jeugd nieuws

Een korte editie dit keer met nieuws over geselecteerden voor de RTC’s, trainen in de voorjaarsvakantie en de eerste jeugdkampioen.

Ben jij een echte bowling topper?

Voor alle D-spelers van TOP organiseert de ACJ een leuke bowling avond. Natuurlijk zijn ook de coaches van harte welkom om hun team te helpen en wellicht een balletje mee te gooien.

TC-Jeugd nieuws

De periode december/januari is altijd een een wat korfballuwe periode voor de TC-Jeugdleden. Inmiddels is die luwte wel weer voorbij en zijn we volop aan de slag met onze jeugd en hun trainers/coaches.

9 feb jeugdtrainers bijeenkomst

tcjeugd nieuws

De TC Jeugd en de trainersbegeleiding nodigt jullie uit om zaterdag 9 februari met elkaar een trainersbijeenkomst te hebben. Deze trainersbijeenkomst start om 08:00 uur met een ontbijt en duurt tot 10:00 uur. 

Geen training in Wasbeek 7 en 8 februari

Carnavalsvereniging De Saksen viert binnenkort het 44-jarig jubileum in de Wasbeek. Er zijn dan geen mogelijkheden om te korfballen. We kunnen dan niet trainen. Voor de volgende teams zijn de trainingen komen te vervallen : 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 23aug18