Jeugd nieuws

Kangoeroes en Pukkies van start

tcjeugd nieuws

Aanstaande zaterdag gaan de jongste korfballers van de club ook weer van start. Iedere zaterdag van 10 tot 11 uur trainen onze Kangoeroes. 

Help !!!

help

De kinderen van de B4 zoeken nog een trainer/coach naast de huidige coach! Dit omdat de huidige B4 trainer onregelmatige diensten draait met haar werk. 

Teamsamenstelling TOP E9 en meer jeugdnieuws

tcjeugd nieuws

We zijn weer begonnen; deze week hebben de selectieteams in de jeugd alweer getraind en volgende week starten we allemaal weer, op de Kangoeroes na.

Trainingschema najaar 2018

Dit is het trainingsrooster dat in gaat op maandag 27 augustus en tot aan de zaal zal gelden.

Teamindeling F-teams

tcjeugd nieuws

De TC Jeugd heeft zich gebogen over de teamindeling voor de F-teams. Hieronder lees je in welk team je bent ingedeeld. In het trainingschema op de site kun je lezen wanneer je moet trainen.

TC Jeugdnieuws

tcjeugd nieuws

In deze editie van het TC Jeugdnieuws lees je het laatste nieuws over de trainingen na het schoolkorfbaltoernooi en lees je wanneer we weer gaan starten met de teamtrainingen.

Nieuws van onze TC Jeugd

tcjeugd nieuws

Afgelopen week zijn we heel druk bezig geweest met de reacties op de teamindeling en hebben we enkele leden bereid gevonden een team te gaan doen. 

Met de bus naar NK TOP B2, Nijverdal

bus naar nk B2

De jonge talenten van TOP B2 hebben jullie support nodig. Zij hebben zich namelijk afgelopen zaterdag geplaatst voor het NK op 9 Juni in Nijverdal. 

Team indelingen volgend seizoen

tcjeugd nieuws

In de afgelopen periode is de TC Jeugd hard bezig geweest met de teamindeling en allerlei processen en acties die daaraan gekoppeld zijn.

Beachkorfbal clinics Zaterdag 2 juni

beachkorfbal

Na een succesvolle beachclinic voor de D en E jeugd op 12 mei, staan er aanstaande zaterdag meer beachactiviteiten op het programma, dit maal voor de D,E en F jeugd.

Glitter Glamour Bingo

glitter glamour bingo bij TOP

Vrijdag 18 mei wordt de bovenkantine van TOP omgetoverd in een feestzaal vol blingbling. Daar zullen we het Grote-Glitter-Glamour-Bingospel gaan spelen.

Donderdag VEO toernooi

VEO toernooi 2018

A.s. Donderdag  (Hemelvaartsdag) gaan we met 3 B teams, 3 C teams, 2 D teams, 5 E teams en 3 F teams naar het VEO toernooi. 

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 23aug18