Jeugd nieuws

Glitter Glamour Bingo

glitter glamour bingo bij TOP

Vrijdag 18 mei wordt de bovenkantine van TOP omgetoverd in een feestzaal vol blingbling. Daar zullen we het Grote-Glitter-Glamour-Bingospel gaan spelen.

Donderdag VEO toernooi

VEO toernooi 2018

A.s. Donderdag  (Hemelvaartsdag) gaan we met 3 B teams, 3 C teams, 2 D teams, 5 E teams en 3 F teams naar het VEO toernooi. 

Duo voorzitterschap TC Jeugd

Het afgelopen jaar heeft Stella Tiggelman samen met de TC-Jeugdleden het voorzitterschap tijdelijk opgepakt. Het was vanaf het begin duidelijk dat het bij een jaar zou blijven.

I-love-TOP

Heb jij al zo'n een coole achtergrond op jouw mobiel ? Download ze hier en installeer als achtergrond

Ruilmiddag korfbalplaatjes

Het einde van de Hoogvliet actie nadert. Hopelijk heeft iedereen zijn/haar boek vol. Voor degene die dat nog niet hebben is er tijdens de ruilmiddag bij TOP WOENSDAG 2 MEI 14.00u de mogelijkheid om het boek vol te krijgen!

TC Jeugd nieuws

tc-jeugd

In de afgelopen weken is de TC Jeugd een aantal keer bijeen geweest. Daarnaast hebben we ons in subgroepen bezig gehouden met de teamindelingen voor volgend seizoen. In deze TC Jeugdnieuws kun je de zaken lezen, die voor jullie van belang kunnen zijn.

Extra training voor E en F teams

extra training top

Heb je zin in een extra training tijdens de vakantie? Voor alle E en F teams is op maandag 7 mei van 16.30-17.30 uur een extra training.

 

Winactie teamuitje KidsZoo

kidszoo

De winactie voor een teamuitje naar KidsZoo heeft maar liefst 7 filmpjes opgeleverd. 

Verslag paasfestijn 2018

Vrijdag 30 maart was het begin van het Paasfestijn 2018. Het hele festijn begon om ca. 13.00 uur, maar van veel ouders hoorden we, dat veel kinderen al vanaf ’s ochtends vroeg al popelden om naar het Paasfestijn te mogen gaan. Allereerst moesten alle kinderen die bleven slapen een mooi slaapplekje vinden in het scoutinggebouw van Scojesa. Nadat alle luchtbedden waren opgepompt, de bedden waren opgemaakt, kon het dan allemaal echt beginnen.

Naast Hoogvliet boek ook een aandenken?

hoogvliet actie

Dat kan! Je kunt nu ook je plaatje op een poster, mok of sleutelhanger laten bedrukken.

Cool teamuitje winnen? Alle D, E en F-teams van TOP opgelet!

kidszoo

Wil je met jouw (D, E of F) team ook een supercool teamuitje naar KidsZoo winnen? Een compleet uitje inclusief spannende opdrachten in een echte Kids EscapeRoom, lekker de beest uithangen in de overdekte speeltuin en daarna genieten van lekkere limonade?

Maak dan met jouw team en jullie coach(es) een vet filmpje waarin je laat zien waarom jullie team dit uitje móet winnen! 

Het plaatjes sparen bij Hoogvliet gaat bijna beginnen

Hoogvliet actie

Hoogvliet bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden. Vanaf woensdag 21 maart is het eindelijk zover. Spaar jezelf en alle andere TOPpers bij Hoogvliet Sassenheim en verzamel deze plaatjes in je eigen persoonlijke spaaralbum.

 
juni
18

ma: 17:00 - 19:00

juni
19

di: 17:00 - 19:00

juni
20

wo: 17:00 - 19:00

juni
25

ma: 17:00 - 19:00

juni
26

di: 17:00 - 19:00

juni
27

wo: 17:00 - 19:00

 

laatste wijziging 24mrt18