Jeugd nieuws

TC Jeugdnieuws

tcjeugd nieuws

In deze editie van het TC Jeugdnieuws lees je het laatste nieuws over de trainingen na het schoolkorfbaltoernooi en lees je wanneer we weer gaan starten met de teamtrainingen.

Nieuws van onze TC Jeugd

tcjeugd nieuws

Afgelopen week zijn we heel druk bezig geweest met de reacties op de teamindeling en hebben we enkele leden bereid gevonden een team te gaan doen. 

Met de bus naar NK TOP B2, Nijverdal

bus naar nk B2

De jonge talenten van TOP B2 hebben jullie support nodig. Zij hebben zich namelijk afgelopen zaterdag geplaatst voor het NK op 9 Juni in Nijverdal. 

Team indelingen volgend seizoen

tcjeugd nieuws

In de afgelopen periode is de TC Jeugd hard bezig geweest met de teamindeling en allerlei processen en acties die daaraan gekoppeld zijn.

Beachkorfbal clinics Zaterdag 2 juni

beachkorfbal

Na een succesvolle beachclinic voor de D en E jeugd op 12 mei, staan er aanstaande zaterdag meer beachactiviteiten op het programma, dit maal voor de D,E en F jeugd.

Glitter Glamour Bingo

glitter glamour bingo bij TOP

Vrijdag 18 mei wordt de bovenkantine van TOP omgetoverd in een feestzaal vol blingbling. Daar zullen we het Grote-Glitter-Glamour-Bingospel gaan spelen.

Donderdag VEO toernooi

VEO toernooi 2018

A.s. Donderdag  (Hemelvaartsdag) gaan we met 3 B teams, 3 C teams, 2 D teams, 5 E teams en 3 F teams naar het VEO toernooi. 

Duo voorzitterschap TC Jeugd

Het afgelopen jaar heeft Stella Tiggelman samen met de TC-Jeugdleden het voorzitterschap tijdelijk opgepakt. Het was vanaf het begin duidelijk dat het bij een jaar zou blijven.

I-love-TOP

Heb jij al zo'n een coole achtergrond op jouw mobiel ? Download ze hier en installeer als achtergrond

Ruilmiddag korfbalplaatjes

Het einde van de Hoogvliet actie nadert. Hopelijk heeft iedereen zijn/haar boek vol. Voor degene die dat nog niet hebben is er tijdens de ruilmiddag bij TOP WOENSDAG 2 MEI 14.00u de mogelijkheid om het boek vol te krijgen!

TC Jeugd nieuws

tc-jeugd

In de afgelopen weken is de TC Jeugd een aantal keer bijeen geweest. Daarnaast hebben we ons in subgroepen bezig gehouden met de teamindelingen voor volgend seizoen. In deze TC Jeugdnieuws kun je de zaken lezen, die voor jullie van belang kunnen zijn.

Extra training voor E en F teams

extra training top

Heb je zin in een extra training tijdens de vakantie? Voor alle E en F teams is op maandag 7 mei van 16.30-17.30 uur een extra training.

 

Geen gebeurtenissen gevonden

laatste wijziging 24mrt18